Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Ετοιμάζεται υπουργική απόφαση για το κάπνισμα στα κέντρα

Στα...σκαριά είναι απόφαση του υπουργείου Υγείας για το κάπνισμα στα εστιατόρια και τα κέντρα διασκέδασης. Η απόφαση θα προβλέπει πώς θα γίνεται ο διαχωρισμός του χώρου των καπνιστών.

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009

Ποντάρει στην κρίση ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κερδισμένος φαίνεται να είναι ο υπουργός Υγείας από την κρίση με τη γρίπη.Δεν είναι τυχαίο ότι – από την πρώτη στιγμή – επενδύει τα μέγιστα στο θέμα, εκτιμώντας ότι θα του αποδώσει ‘πόντους’.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

Από τη Novo Nordisk στη UCB

Μεταγραφή από τη Novo Nordisk, στη UCB, πήρε ο κ. Γιάννος Μπερσής, αναλαμβάνοντας αντίστοιχη θέση του group product manager στη Βελγική πολυεθνική.

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

Η sanofi-aventis και η τηλεόρασή της

Μέσω …τηλεόρασης θα μας ενημερώνει πλέον στο διαδίκτυο η sanofi-aventis, για τις δραστηριότητές της που αφορούν τους ασθενείς, τους εργαζόμενους και τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που ξεκινούν από τη μητρική εταιρία.

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009

Pfizer: εν ισχύ η νέα δομή της εταιρίας

Ο 1ος κύκλος για τη Pfizer υπό το νέο σχήμα της πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.Οι ‘κύκλοι’ είναι αυτές οι συσκέψεις που γίνονται μεταξύ των στελεχών μιας θυγατρικής πολυεθνικής και στελεχών της μητρικής, για την εφαρμογή της στρατηγικής.

Τρίτη, 19 Μαΐου 2009

Προμηθευτές: αντισυνταγματική η διάκριση πληρωμής

Τους θυμάστε τους προμηθευτές των νοσοκομείων;Αν πιστεύετε ότι πληρώθηκαν τα οφειλόμενα, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2009

Βιταμίνες που καλύπτονται από το ΙΚΑ

Μικρή ανάσα για τους ασθενείς με προβλήματα ωχράς κηλίδας έδωσε το ΙΚΑ, αποφασίζοντας να χορηγεί τις σχετικές βιταμίνες με συμμετοχή των ασφαλισμένων 25%.

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009

Νέος υποδιοικητής ΙΚΑ

Νέος υποδιοικητής του ΙΚΑ, στη θέση του απελθόντος υποδιοικητή κ. Θ. Βλάχου, διορίστηκε χθες ο αντιδήμαρχος Αθηναίων κ.

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2009

Αντεργατικοί οι ψυχίατροι…

Απόδοση των οφειλομένων ζήτησαν δυο υπάλληλοι της Ψυχογηριατρικής εταιρίας ‘Ο Νέστωρ’, γιατί ήταν απλήρωτοι επί 7 μήνες και η διοίκηση τους απέλυσε!Το θέμα καταγγέλθηκε στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας και το ΕΚΑ με τη σειρά του χαρακτήρισε τις απολύσεις παράνομες και καταχρηστικές.

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009

Σταματά και η παραγωγή της ατροπίνης;

Χωρίς ατροπίνη κινδυνεύουν να μείνουν τα νοσοκομεία, και αυτή τη φορά, η αιτία δεν είναι οι καθυστερήσεις πληρωμών από τα νοσοκομεία, αλλά η χαμηλή τιμή με την οποία κοστολογείται το φάρμακο.