Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 12 Μαΐου 2009

Από τη Μινέρβα στη Pharmathen ο Θ. Κωλέτης

Εντεταλμένος σύμβουλος στη Pharmathen, ανέλαβε ο κ. Θεόδωρος Κωλέτης, αφήνοντας τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Μινέρβα Φαρμακευτική, όπου εργαζόταν τα τελευταία 28 χρόνια…Αυτή η Pharmathen, επεκτείνεται με τόσο γρήγορους ρυθμούς τώρα τελευταία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, που χρειάζεται ενίσχυση των ‘δυνάμεών’ της με καινούρια και έμπειρα στελέχη…

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009

Η κλεμπσιέλλα επεκτείνεται στις εντατικές

Κλεμπσιέλλα έχει εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό στις εντατικές μονάδες των νοσοκομείων…Το επιβεβαίωσε χθες και η αντιπρόεδρος του ΕΟΦ καθ.

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2009

Δέκα νοσοκομεία χωρίς βιοπαθολόγο στην Αθήνα…

Δέκα βασικά νοσοκομεία της Αττικής λειτουργούν τα βιοχημικά τους εργαστήρια χωρίς ειδικευμένο βιοπαθολόγο!Τα νοσοκομεία αυτά είναι: Αγ.

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2009

Ενιαίο ψηφοδέλτιο στις εκλογές των φαρμακοποιών

Με ενιαίο ψηφοδέλτιο κατεβαίνουν οι φαρμακοποιοί της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών -που δεν λειτουργούν δικό τους φαρμακείο- στις εκλογές της ένωσής τους, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2009

Οι εξωσυμβατικές προμήθειες και το παζάρι…

Οι προμηθευτές περιμένουν εναγωνίως σήμερα την έκβαση της συζήτησης στη Βουλή για την τροπολογία που θα επιτρέψει την ενταλματοποίηση των εξωσυμβατικών προμηθειών, άρα και την υπαγωγή τους στην επικείμενη ρύθμιση.

Τρίτη, 05 Μαΐου 2009

Γενικό κρατικό: εγχειρίσεις μόνο στο δεξί μάτι…

Είναι γνωστή η καλή φήμη των οφθαλμολογικών κλινικών του Γενικού Κρατικού Αθηνών ‘Γ. Γεννηματάς’.Όμως απ΄ ότι φαίνεται, κι αυτή άρχισε να φθίνει, μέσα στο γενικότερο κλίμα δυσπραγίας του συστήματος υγείας…Φήμες έλεγαν χθες πως ασθενής επισκέφθηκε το νοσοκομείο για επέμβαση καταρράκτη.

Δευτέρα, 04 Μαΐου 2009

Πανεπιστημιακή ‘ενίσχυση’ στο Ερρίκος Ντυνάν

Συνεργασίες με Πανεπιστήμια διερευνά το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχονται στους ασθενείς του.

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

‘Καυτή πατάτα’ η παραγωγή φαρμάκων στην Ελλάδα…

Λίγες είναι πλέον οι πολυεθνικές φαρμακευτικές που παράγουν ακόμη προϊόντα στην Ελλάδα.Το θέμα διατήρησης της παραγωγής στη χώρα, επανήλθε προ ημερών, όταν έπρεπε να διατηρηθεί η παραγωγή κάποιων gel εδώ.

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009

Ευτυχώς, η γρίπη των χοίρων δεν ήρθε ακόμα…

Είναι αδύνατο τελικά να λειτουργήσουμε ως χώρα χωρίς προχειρότητα και πυροσβεστικές λύσεις…Η γρίπη των χοίρων ευτυχώς δεν έφτασε ακόμη, όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στην εποχή μας που οι μετακινήσεις είναι ιδιαίτερα εύκολες.

Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

Μεγάλη απορροφητικότητα της ΔΕΠΑΝΟΜ, όμως πριν τον έλεγχο

Απορροφητικότητα της τάξης του 110% εμφανίζουν μέχρι στιγμής, τα έργα που εκτελεί η ΔΕΠΑΝΟΜ με κοινοτική συγχρηματοδότηση.