Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009

Στερεύουν τα υλικά στα νοσοκομεία

Και εγγράφως πλέον αρνούνται οι προμηθευτές να στείλουν υλικά στα νοσοκομεία.Τα νοσοκομεία, ζητούν εκτάκτως προμήθειες για να παρακάμψουν την αποχή από τις παραδόσεις των προμηθευτών, και οι προμηθευτές με επιστολές τους εξηγούν την άρνησή τους, σημειώνοντας πως η ευθύνη βαρύνει τους διοικητές.

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2009

Κλείνουν φαρμακαποθήκες λόγω τραπεζικών απαιτήσεων

Μια μικρή φαρμακαποθήκη έκλεισε και μια μεσαίου μεγέθους αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα να διατηρήσει την παρουσία της στην αγορά, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009

Λογιστικές εκκαθαρίσεις στα νοσοκομεία

Διπλογραφικό λογιστικό σύστημα προσδοκάται να έχει εισαχθεί στα νοσοκομεία της χώρας ως το τέλος του έτους…Το εγχείρημα έχει γίνει πραγματικότητα σε 100 από τα 132 νοσοκομεία της χώρας μέχρι στιγμής.

Τρίτη, 07 Απριλίου 2009

Παλικάρια σφάζονται για τη νοσοκόμα…

Θα θυμάστε από τον Ιανουάριο, την περίπτωση μετακίνησης νοσηλεύτριας, σε θέση γραμματέως στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης…Λοιπόν η νοσηλεύτρια αυτή, έφυγε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2009

Ενδιαφέρον για τη Solvay δείχνει η Sanofi-Aventis

Με τη Solvay φαίνεται να ‘φλερτάρει’ η Sanofi – Aventis.Ορισμένα προϊόντα της Solvay που διακινούνται διεθνώς, αναδεικνύονται ως ενδιαφέροντα για τη γαλλική πολυεθνική, η οποία έχει εκφράσει την πρόθεσή της να ενισχύσει τη γκάμα των προϊόντων της, πριν να λήξουν οι πατέντες σε φάρμακά της που ήδη κυκλοφορούν.

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2009

Και οι ‘νέοι’, εκτός από τους ‘πρώτους’ στο ΣΦΕΕ

Πρώτος επανεξελέγη ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας κ. Διον. Φιλιώτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Farmaserve Lilly, στις εκλογές του ΣΦΕΕ.

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2009

Μόνο οι ‘πρώτοι’ στο προεδρείο του ΣΦΕΕ…

Αλλαγές στο καταστατικό του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), ώστε υποψήφιοι να είναι μόνο οι επικεφαλής των εταιριών (πρόεδροι – διευθύνοντες σύμβουλοι), αντί και των αντιπροέδρων που ισχύει μέχρι σήμερα, πρότεινε στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου που ξεκίνησε το πρωί, ο πρόεδρος κ.

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2009

Οι γενικοί διευθυντές των Shering Plough και Solvay, υποψήφιοι στον ΣΦΕΕ

O πρώτος αλλοδαπός γενικός διευθυντής φαρμακευτικής στην Ελλάδα, υποβάλλει για πρώτη φορά υποψηφιότητα για το ΔΣ του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ).

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009

Δωρεά στον Ευαγγελισμό, κεντρικό ζήτημα για τον νέο διοικητή

Δεν έχει ‘μετακομίσει’ ακόμη στον Ευαγγελισμό από το Σωτηρία, ο νέος διοικητής, κ. Ι. Μυλωνάκης.Πάντως ένα από τα πρώτα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, φαίνεται πως είναι η δωρεά 30 εκ.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009

Εσωκομματικό έλλειμμα ενημέρωσης στην κυβέρνηση για τον ΠΙΣ

Με έλλειμμα ενημέρωσης εμφανίζεται ο υπουργός Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλος σε ότι αφορά το θέμα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.