Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

Απολύσεις έφερε η αναδιοργάνωση στη Glaxo

Σε τρεις απολύσεις προχώρησε η Glaxo, τελευταία.Δυο άτομα από το marketing και ένα από τις πωλήσεις.Αιτία δεν είναι η οικονομική κρίση, αλλά η αναδιοργάνωση στην οποία προχωρεί η εταιρία.

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2009

Απλήρωτοι οι φαρμακοποιοί, λόγω … θέρμανσης

Μπορεί οι προμηθευτές να είδαν χθες κάποιο ‘φως στο τούνελ’ των οφειλών των νοσοκομείων προς τις επιχειρήσεις τους, οι φαρμακοποιοί όμως παραμένουν απλήρωτοι από τον ΟΠΑΔ πάλι επί επτάμηνο, ενώ κάποια ενοποιημένα ταμεία έχουν κι αυτά αρχίσει να μην πληρώνουν το τελευταίο τρίμηνο…‘Ψιθυριστές’ των φαρμακοποιών, έλεγαν ‘πως τα οφειλόμενά μας, έγιναν επίδομα θέρμανσης’…

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009

Αλλαγή ‘φρουράς’ στις φαρμακαποθήκες

Παραιτήθηκε από το προεδρείο του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων ο κ. Ευριπίδης Αδάμου, για προσωπικούς λόγους, και προτίμησε την παραμονή του στο σύλλογο, ως μέλος.

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2009

Μόνο με ‘μέσο’ η πρόσβαση στο σύστημα υγείας…

Νοσηλεύτρια πανικόβλητη, ψάχνει να κάνει γενικές εξετάσεις σε κρατικό νοσοκομείο, καθώς οι εξετάσεις αυτές, είναι προαπαιτούμενο για το διορισμό της.

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2009

Roche: προς νέα πρόταση για εξαγορά της Genentech

Σε νέα προσφορά πρέπει να προχωρήσει η Roche για την πλήρη εξαγορά και απορρόφηση της Genentech, καθώς οι μέτοχοι της τελευταίας, απέρριψαν την πρόταση που είχε γίνει τελευταία, από την ελβετική φαρμακευτική.

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009

Εξαγοράσθηκε η Schering Plough τελικά…

Η Schering Plough, φιγουράριζε για αρκετά χρόνια στην αγορά, ως εταιρία που θα αποτελούσε καλή τοποθέτηση σε περίπτωση εξαγοράς.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2009

Ο φόβος των διοικητών για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία…

Κοντεύει να κλείσει μήνας από τότε που ξεκίνησαν οι προμηθευτές να μην παραδίδουν αναλώσιμα στα νοσοκομεία. Τα αποθέματα είναι ικανά να καλύψουν ανάγκες μόνο 15 ημερών.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2009

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας

Παρελθόν αποτελεί για την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας ο κ. Ευάγγελος Αραμπατζής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας κ.

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2009

Διακριτική μεταχείριση για το ΕΚΑΒ και από το ΑΣΕΠ;

Δεκτοί στην προκήρυξη που ‘τρέχει’ για στελέχωση του ΕΚΑΒ από το ΑΣΕΠ, θα γίνουν και όσοι αποφοίτησαν από το ΙΕΚ ΕΚΑΒ της 2ης περιόδου του 2008, ακόμη κι αν δεν έχουν πάρει το πτυχίο τους ακόμη, καταθέτοντας τη βεβαίωση συμμετοχής στις εξετάσεις του 2007.

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2009

Ιασώ – Ρέα: δεν προβλέπεται ‘γάμος’

Με μια μικρή καθυστέρηση, η διοίκηση του Ιασώ, διέψευσε το ενδεχόμενο εξαγοράς της κλινικής ‘Ρέα’, απαντώντας σε δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας.