Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2009

Ιασώ – Ρέα: δεν προβλέπεται ‘γάμος’

Με μια μικρή καθυστέρηση, η διοίκηση του Ιασώ, διέψευσε το ενδεχόμενο εξαγοράς της κλινικής ‘Ρέα’, απαντώντας σε δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας.

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2009

Οι ανεφάρμοστες ρυθμίσεις εξοικονόμησης πόρων του Δ. Αβραμόπουλου…

Δυσκολίες φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο υπουργός Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλος, στην εφαρμογή των αποφάσεών του.Είναι γιατί έπρεπε να είχε ήδη εξασφαλίσει τη συναίνεση των συναρμοδίων υπουργών σε ότι αφορά τα κοινά θέματα…Ο λόγος, για την απόφαση της νοσοκομειακής λίστας με τα 89 φάρμακα…Δεν υπάρχει ρύθμιση για την τιμολόγησή τους με νοσοκομειακή τιμή στα φαρμακεία, κάτι που απαιτεί συμφωνία με το υπουργείο Ανάπτυξης.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009

Με δανεικά οι επεμβάσεις στα νοσοκομεία…

Με δανεικά υλικά, γίνονται αυτές τις ημέρες οι αποκαταστάσεις ορθοπεδικών περιστατικών στα νοσοκομεία.Οι προμηθευτές, είχαν ζητήσει εγγράφως από τους διοικητές των νοσοκομείων να τους αιτιολογήσουν την άρνηση να παραλάβουν τις παρακαταθήκες και τα εργαλεία, που εφόσον δεν έχουν αγοραστεί από τα νοσοκομεία, αποτελούν ιδιοκτησία των εταιριών τους.

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009

Ποιος θα γίνει πρόεδρος στον ΠΙΣ τελικά;

Ούτε αντιπροσωπευτικό συμβούλιο, ούτε συνεργασίες, προέκυψαν από τη χθεσινή συνεδρίαση στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009

Νέες συνεργασίες στο Ιατρικό Π. Φαλήρου

Τελικά, η έλλειψη μονάδων υγείας στα νότια προάστεια είναι πραγματικά μεγάλη.Απόδειξη είναι η αυξημένη κινητικότητα στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2009

Διοικητικές δομές γραφειοκρατίας, για Pfizer και Wyeth

Παραμένει η νέα δομή που εισήχθη στην Pfizer, με την αναφορά κατευθείαν στα κεντρικά από τους μάνατζερς του κάθε business unit, παρά την πρόθεση για εξαγορά της Wyeth.

Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2009

Ανανέωση θητείας στο δ.σ. του συλλόγου ορθοπεδικού υλικού

Χωρίς εκπλήξεις εξελίχθηκαν οι εκλογές του Πανελληνίου Συνδέσμου Προμηθευτών Ορθοπεδικού Υλικού, αφού πρόεδρος επανεξελέγη ο κ.

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009

Εξόφληση χρεών ως τον Ιούνιο ή τον Ιούνιο;

Κινητικότητα επικρατεί στα υπουργεία Οικονομίας και Υγείας, για την πληρωμή των χρεών.Το υπουργείο Οικονομίας ζητά πίστωση χρόνου από τους προμηθευτές για να δει με ποιον τρόπο θα γίνει η εξόφληση των χρεών και ετοιμάζει δική του νομοθετική διάταξη, που θα ρυθμίζει τους όρους πληρωμής.

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009

Ριζάς – Τροχάνη, σημειώσατε Χ

Τελικά όπως φαίνεται, δεν αλλάζουν οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Υγείας.Τόσο ο κ. Ριζάς, όσο και η κ.

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2009

Αλλάζει ο πρόεδρος στην Επιτροπή Προμηθειών;

‘Μετακομίζει’ από την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ) ο μέχρι σήμερα πρόεδρός της κ. Βαγ. Αραμπατζής, με … κατεύθυνση, το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού.