Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008

Μπαλάκι οι ασθενείς στη διένεξη για τις εφημερίες

Είναι κι αυτό πρωτοφανές. Υπουργείο Υγείας και νοσοκομειακοί γιατροί διαβάζουν διαφορετικά την πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις εφημερίες.

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2008

Ο κ. Γιάννης Τούντας νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ

Παραιτήθηκε ο καθηγητής κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος, από τη θέση που κατείχε, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι.

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2008

Η 'κηδεία' της Υγείας στην Κάλυμνο

Το σκηνικό ήταν το εξής: Ένα…φέρετρο, κόσμος κι ένας νεαρός μεταμφιεσμένος σε παπά, να κάνουν την ‘κηδεία’ της...Υγείας.

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2008

Τα παιχνίδια της τύχης στην υπόθεση με το αίμα

Ήταν το πιο εφιαλτικό σενάριο για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας…Να υπάρξει, δηλαδή, ένα κρούσμα μόλυνσης με AIDS από μετάγγιση, πριν υπογραφεί η σύμβαση για τον μοριακό έλεγχο του αίματος.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008

Έχουνε γνώση οι φύλακες;

Έχουν να το λένε οι νοσοκομειακοί γιατροί… Για τις γνώσεις υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Υγείας, με το οποίο συναντήθηκαν πρόσφατα.

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοινώνεται σύντομα η Ακαδημία Ιατρικής Ενημέρωσης

Στην τελική φάση βρίσκονται οι διαδικασίες για την ίδρυση της Ελληνικής Ακαδημίας Ιατρικής Επιμόρφωσης.Η Ακαδημία είναι ήδη μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών και το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνουν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008

Υπουργός σε ρόλο σχολιαστή

Σύγχυση ρόλων θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.Δημοσιογράφοι σε ρόλο εισαγγελέων.

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2008

Η…ναυαρχίδα της ενημέρωσης στο 'Αττικόν'

Μία πρωτότυπη συνδικαλιστική πρακτική, ακολουθούν γιατροί του νοσοκομείου ‘Αττικόν’.Πρόκειται για το blog ‘www.

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008

Αδύναμος κρίκος για την κυβέρνηση η Υγεία

Στην…αχίλλειο πτέρνα της κυβέρνησης, στοχεύει το ΠΑΣΟΚ.Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι χρειάζεται ένταση της αντιπολίτευσης σε κοινωνικά θέματα, όπως είναι η Υγεία.

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Ενόχληση καρδιολογικής φύσης, αισθάνθηκε προχθές ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης.Όπως μαθαίνουμε, ο 64χρονος υπουργός επισκέφθηκε το νοσοκομείο ‘Αττικόν’, με κύριο σύμπτωμα ‘αίσθηση των παλμών’.