Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008

Περιέκοψε χρήματα από τους συναδέλφους του!

Αρχή άνδρα δείκνυσι, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Να μία πραγματική ιστορία, η οποία επιβεβαιώνει την αρχαία ρήση:Το νοσοκομείο Πτολεμαϊδας δεν έχει Διοικητή και καθήκοντα ασκεί ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας.

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες

Ο παρακάτω διάλογος έγινε την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ δημοσιογράφου και υπουργού της ελληνικής κυβέρνησης:Δημοσιογράφος: Κύριε υπουργέ.

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008

Για τις νέες 'προσλήψεις' στην Υγεία (2)

Για να καταλάβει κανείς τι γίνεται με τις νέες 'προσλήψεις' στην Υγεία, καλό είναι να δει τι συμβαίνει στο νοσοκομείο 'Αττικόν'.

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2008

Για τις νέες 'προσλήψεις' στην Υγεία (1)

Δεν έχουν τέλος… Στις νέες ‘προσλήψεις’ στην Υγεία αναφερόμαστε.Οι οποίες (σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του κ.

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008

Φαρμακοποιοί: Να απεργήσει κανείς ή να μην απεργήσει;

Την απόλυτη σύγχυση προκάλεσαν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Υγείας στους φαρμακοποιούς.Τους είχαν υποσχεθεί ότι – το αργότερο χθες – θα κατέθεταν στη Βουλή τροπολογία στη διάταξη του φορολογικού νομοσχεδίου που αφορά το φάρμακο.

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2008

‘Macedonia’ η ΠΓΔΜ στη σύνοδο των υπουργών Υγείας

Ελλάς – Γαλλία συμμαχία, αλλά παρά λίγο να μας τη…φέρουν οι Γάλλοι σύμμαχοί μας.Το σκηνικό της ‘απιστίας’ στήθηκε στην άτυπη συνόδου των υπουργών Υγείας, η οποία διεξάγεται στην πόλη Angers της Γαλλίας.

Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2008

Συμβολικό ‘κλείσιμο’ των νοσοκομείων από τους γιατρούς!

Σε ακραίες μορφές κινητοποιήσεων προσανατολίζονται οι νοσοκομειακοί γιατροί.Η ολιγωρία που δείχνει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, στο να επιλύσει το πρόβλημα με τις εφημερίες, τους έχει…εξαγριώσει.

Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2008

'Γαλάζιες' αντιδράσεις για τις αλλαγές στο φάρμακο

Ανάστατοι είναι οι ‘γαλάζιοι’ συνδικαλιστές φαρμακοποιοί. Θεωρούν απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο τα υπουργεία Οικονομίας και Υγείας παρεμβαίνουν στο θέμα του φαρμάκου.

Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2008

Σφραγιδάκια κατά θεραπευτικών πρωτοκόλλων

Αντίθετοι στα ‘θεραπευτικά πρωτόκολλα’ είναι οι γιατροί. Πρόκειται γιαι οδηγίες συνταγογράφησης και ιατρικών πράξεων ανά πάθηση.

Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2008

Ανοικτή συζήτηση για το διοικητήριο της Ζαχάρως

Τη…ρεβάνς των καταγγελιών για το διοικητήριο Ζαχάρως, θέλει να πάρει ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.Γνωρίζοντας ότι τα πρόσφατα δημοσιεύματα τού έχουν προκαλέσει επικοινωνιακό πλήγμα, θα επιχειρήσει μία κατά μέτωπο επίθεση να κερδίσει τις εντυπώσεις στους κατοίκους της περιοχής.