Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Είναι θετικό το πρόσημο

Με θετικό πρόσημο έκλεισε ο προϋπολογισμός του ΕΟΦ τον Δεκέμβριο του 2020, όπως επιβεβαιώνουν και τα συγκρατημένα έξοδα που αναρτήθηκαν μόλις σήμερα στο site του Οργανισμού.

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Η ''ιδιοκτησία'' δεν είναι μόνιμη

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο κλάδος του φαρμάκου παγκοσμίως, με όλες τις εταιρείες να αναμορφώνουν το χαρτοφυλάκιό τους και να επικεντρώνονται πλέον σε τομείς που οι ίδιες θεωρούν ότι είναι πιο σημαντικοί και έχουν μέλλον.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Ελληνίδα στην ηγεσία του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της διαφθοράς στην Υγεία

Ανέλαβε, λέει, τη Γενική διεύθυνση στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της διαφθοράς στην Υγεία (EHFCN), Ελληνίδα Δικηγόρος, η οποία ηγείται της αυτόνομης νομικής υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ.

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Η πιο δύσκολη εξίσωση

Πληθαίνουν, μαθαίνουμε, οι φωνές από διάφορους Συλλόγους-παρόχους υγείας για τον Εμβολιασμό και την προτεραιοποίηση που έχει μπει.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Έμπλεξε στα γρανάζια

Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.. και της τυπικότητας (!), έχει μπλέξει εδώ και δύο μήνες όπως μαθαίνουμε, ένα σκεύασμα, το οποίο πρόσφατα σχετικά πήρε έγκριση για μία σπάνια ένδειξη.

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Ημερίδα του ΚΕΦΙ για την φαρμακοεπαγρύπνηση

Η φαρμακοεπαγρύπνηση αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τη φροντίδα των ασθενών. Μέσω αυτής αναγνωρίζονται οι κίνδυνοι και οι παράγοντες κινδύνου από τη χρήση ενός φαρμάκου στο συντομότερο χρονικό διάστημα, ώστε τυχόν βλάβες που μπορεί αυτό να προκαλέσει να αποφευχθούν ή να ελαχιστοποιηθούν.

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Προμήθεια γαντιών και χειρουργικών μασκών

Σε έρευνα αγοράς για την προμήθεια γαντιών λάτεξ μιας χρήσης και χειρουργικών μασκών αποφάσισε να προχωρήσει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας για την προφύλαξη του προσωπικού του από τον Κορωνοϊό.

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας από τον ΕΟΦ

Στα πλαίσια της διαδικασίας τιμολόγησης των νέων φαρμακευτικών προϊόντων, η αρμόδια διεύθυνση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων έχει ζητήσει από τις εταιρείες να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Κάτι δείχνει να κινείται

Εγκρίθηκε τελικώς χθες η διενέργεια δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για τη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ Σ.

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στην ενημέρωση της Δευτέρας

Λεπτομέρειες για την εφαρμογή emvolio.gov.gr αναμένεται να δώσει στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.