Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στην ενημέρωση της Δευτέρας

Λεπτομέρειες για την εφαρμογή emvolio.gov.gr αναμένεται να δώσει στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

Με το λουκέτο στο χέρι

Δικαστικές διαμάχες ακούγονται, και μάλιστα κατά προσώπων με θεσμικό ρόλο, καθώς όπως ισχυρίζονται πάροχοι υγείας, οι αποφάσεις που λαμβάνονται είναι "θηλιά στο δικό τους λαιμό" .

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021

Φάρμακα Υψηλού Κόστους

Εξελίξεις μυρίζομαι με τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους. Πήγε λέει επιστολή με κοινοποίηση στο γραφείο του Πρωθυπουργού, προκειμένου να γίνει συνολική επιστροφή των ΦΥΚ στο φυσικό τους κανάλι που είναι τα φαρμακεία.

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021

Nέος τρόπος προβολής των εφημεριών των φαρμακείων της Αττικής

Ήδη από 1/1/2021 ξεκίνησε ο νέος τρόπος προβολής των εφημεριών των φαρμακείων της Αττικής. Πλέον, το κοινό θα βλέπει μέσα από την ιστοσελίδα του ΦΣΑ τις εφημερίες 6 ημερών.

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021

Ξεκινά ο χορός των αυξήσεων

Ο χορός των αυξήσεων στις τιμές των φαρμάκων φαίνεται να ξεκίνησε ή ετοιμάζεται να ξεκινήσει στο εξωτερικό... Πληροφορίες λένε ότι εταιρείες σχεδιάζουν να αυξήσουν τις τιμές σε περισσότερα από 300 φάρμακα στις ΗΠΑ από τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021

Παραμένει στο υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας - Αναβάθμιση Κοντοζαμάνη

Δεν επεφύλασσε αλλαγές προσώπων στο υπουργείο Υγείας, η ανακοίνωση του νέου υπουργικού σχήματος από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη.

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021

Οι δυο πλευρές

Εξοικονόμηση έως και 100 εκατ. ευρώ ακούστηκε από παράγοντες του Υπουργείου Υγείας ότι δημιουργήθηκε από τις ανατιμολογήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα φάρμακα.

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Αυξάνονται τα test με το Νέο Έτος

Αυξάνονται τα test από τη νέα χρονιά- και συγκεκριμένα τα rapid test. Πληροφορίες λένε ότι σήμερα βρίσκονται στις αποθήκες του Υπουργείου πάνω από 2 εκατομμύρια τεστ.

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

Αισιόδοξο γεγονός

To είπαμε ως φήμη αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα. Αν και βρισκόμαστε στο μέσο των εορτών και κάτι ο Κορωνοϊός με τις απαγορεύσεις του, κάτι οι εταιρείες που έχουν κλείσει λόγω της εορταστικής περιόδου δεν περιμέναμε ότι χθες θα συνεδρίαζε κανονικά η Επιτροπή Διαπραγμάτευσης.

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση;

Δεν έχει ξαναγίνει, για αυτό και έχει προκαλέσει εντύπωση. Δύο Επιτροπές να ισχυρίζονται διαφορετικά πράγματα για το ίδιο σκεύασμα -και αυτό αποτελεί αναμφίβολα μια σύγκρουση.