Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

Σχηματίζεται η εικόνα

Η Καρδίτσα, ακούγεται ότι επελέγη τελικά ως κέντρο διανομής στη Θεσσαλία, και συγκεκριμένα ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Καρδίτσας, αφού πρωτίστως ελέγχθηκαν οι εγκαταστάσεις και τα logistics.

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Το καλό να λέγεται!

Διαπραγματεύσεις, ακούω ότι θα γίνουν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα, πριν την αλλαγή του χρόνου. Και μπορεί κάποιοι να γκρινιάζουν γιατί δεν θα προλάβουν να ξεκουραστούν αυτές τις ημέρες, όμως από την άλλη αυτό δείχνει ότι γίνεται και δουλειά και μάλιστα με προγραμματισμό.

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

Ο κούκος αηδόνι

Ο κούκος αηδόνι, στοιχίζουν στο κράτος κάποιες θεραπείες. Ο λόγος; Ο Θετικός κατάλογος για προϊόντα που έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευσή τους από τον Οκτώβριο και για τα οποία έχουν εξοικονομηθεί σημαντικά κονδύλια εξαιτίας αυτής της διαδικασίας δεν έχει ακόμα βγει.

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Τα κονδύλια για τα εμβόλια

Ισως και αυτή την εβδομάδα να έχουμε νέα σχετικά με τα κονδύλια που θα διατεθούν το τετράμηνο Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου για τα εμβόλια, καθώς τα 100 εκατ.

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

Εντυπο με πολλές ασάφειες

'Aρχισαν οι αντιδράσεις για το Ερωτηματολόγιο που πρέπει να υπογράφεται πριν τον εμβολιασμό. Ενώσεις ασθενών μιλούν για ένα έντυπο με πολλές ασάφειες! Όνομα ασθενούς, δηλαδή όλοι όσοι εμβολιάζονται είναι ασθενείς; Εμβολιασμός γίνεται προς τους πολίτες !Επίσης, ''αισθάνεσαι σήμερα αδιάθετος'' ; Τι απαντάς εκεί ; Τι σημαίνει αδιαθεσία ; Έτσι γενικά και αόριστα ; Εδώ που φτάσαμε μια αδιαθεσία την έχουμε όλοι μας .

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

Οι δύσκολες εποχές φέρνουν γκρίνια

Πάμε για τέλος χρονιάς και το ύψος του clawback που ακούγεται είναι πάνω από το αναμενόμενο, προκαλώντας νεύρα και γκρίνια.

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Ψηφιοποίηση των υπηρεσιών υγείας

H ψηφιακή μετάβαση που επιχειρείται στο χώρο της υγείας καταγράφει, όπως λένε, σημαντικά οφέλη σε πολλές χώρες της ΕΕ.

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Στροφή στα κέρδη για το ΕΚΑΠΤΥ

Αξιόλογη βελτίωση καταγράφεται στην οικονομική θέση του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ).

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

Παραμένει μεγάλο αγκάθι

Το clawback ή αλλιώς οι αναγκαστικές επιστροφές...ήταν είναι και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια στον φαρμακευτικό κλάδο.

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

Με πιο αργούς ρυθμούς, αλλά προχωρούν

Mπορεί να φαίνεται ότι τα πάντα έχουν παγώσει λόγω του κορωνοϊού, όμως οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι δεν είναι έτσι. Προχωρούν αρκετά πράγματα, απλώς με σημαντικά πιο αργά ρυθμούς, εξαιτίας των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί στις μετακινήσεις και στις επαφές, λόγω της νόσου.