Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2007
Γαλακτοκομικά και βιταμίνη D, 'ασπίδα' για τον καρκίνο του παχέος εντέρουΟι άνθρωποι που καταναλώνουν σχετικά μεγάλες ποσότητες ασβεστίου και γαλακτοκομικών προϊόντων και λαμβάνουν συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνη D φαίνεται, σύμφωνα με νέα έρευνα, ότι προστατεύονται μέχρι κάποιο βαθμό από τον καρκίνο του παχέος εντέρου.
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2007
Η βιταμίνη C ασπίδα στον καρκίνο του στόματοςΗ βιταμίνη C που προσλαμβάνει ο οργανισμός από τις τροφές και όχι από τα συμπληρώματα διατροφής, φαίνεται ότι προστατεύει από την εμφάνιση προκαρκινωματικών καταστάσεων στη στοματική κοιλότητα των αντρών.