Τα αντικαπνιστικά μέτρα δεν αποδίδουν, αλλά το υπουργείο Υγείας παραγγέλνει μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων με το απαγορευτικό σήμα.

Σχετική απόφαση για πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό έλαβε η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης και Τεχνικών Υποδομών του υπουργείου κ. Αλεξάνδρα Παπαδιά.

Στην απόφαση επισημαίνεται ότι η προϋπολογιζόμενη δαπάνη θα ανέρχεται μέχρι του ποσού των 6.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ και θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Υγείας.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 24 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11 το πρωί, στο Υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17 - 19 Τ.Κ. 101 81, Αθήνα - αίθουσα συνεντεύξεων, ισόγειο).

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να υποβάλλουν γραπτές σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα προκήρυξη το αργότερο μέχρι της 23 Νοεμβρίου (ημέρα Τρίτη και ώρα 2 το μεσημέρι).

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν τον φάκελο προσφοράς τους, καταθέτοντας τον αυτοπροσώπως ή με ειδικά εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, στο υπουργείο Υγείας (ηλεκτρονικό πρωτόκολλο) ή αποστέλλοντας τον ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή Courier στην ως άνω διεύθυνση.

Κλήσεις

Στο μεταξύ, η τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης και υποστήριξης για το κάπνισμα '1142' έχει δεχθεί περισσότερες από 250.000 κλήσεις, από τις οποίες οι 5.500 αφορούν καταγγελίες για παραβάσεις του αντικαπνιστικού Νόμου.

Δ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόση έκθεση στον ήλιο χρειαζόμαστε
Τι συζητήθηκε κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας
Γ. Παππάς στο iatronet.gr: Τι μας ανησυχεί με τη γρίπη των πτηνών