Συνεντεύξεις

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014, 17:14

Λιάνα Μαΐλλη, Πρόεδρος των ΓτΚ: "Δίνουμε την μάχη για την ελπίδα!"

H πρόεδρος των Γιατρών του κόσμου, στην σύντομη συνέντευξή της εξηγεί συνοπτικά τις δράσεις της Οργάνωσης για τους φτωχούς, ανασφάλιστους και άστεγους αλλά και τις υπόλοιπες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Τα πολυιατρεία, οι κινητές μονάδες και οι εθελοντές των ΓτΚ συμβάλλουν κατά πολύ στην στήριξη όλων αυτών των ατόμων, που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και δεν έχουν πρόσβαση

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014, 13:03

Να διατηρηθούν τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ! Συνέντευξη του Γ. Γ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών

Συνέντευξη του Γ. Γ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών, αντιπροέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία και μέλους του Δ.Σ του ΕΟΠΥΥ (Εκπροσώπηση ατόμων με αναπηρία), κ. Γρηγόρη Λεοντόπουλου στο iatronet.gr.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014, 18:41

IMS: Οι ανάγκες των ασθενών διεκδικούν έρευνα και περίθαλψη

Συνέντευξη της διευθύντριαςστρατηγικών αναλύσεων της IMS κ. Sarah Rickwood στο iatronet.gr με αφορμή το 9ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ.

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014, 13:19

Εξάρτηση από το διαδίκτυο : Πότε η χρήση γίνεται κατάχρηση

Άντρες και φοιτητές αποτελούν τις ομάδες υψηλού κινδύνου για την εμφάνιση εξάρτησης από το διαδίκτυο, ενώ η κατάθλιψη, η κοινωνική απομόνωση και η παχυσαρκία αποτελούν σημάδια εμφάνισης της διαταραχής.

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014, 18:22

Εκπαίδευση και παιδική ασθένεια: Όταν θρανίο είναι το κρεβάτι

Συνέντευξη του διευθυντή της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Αγία Σοφία Γεράσιμου Κολαϊτη στο iatronet.

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014, 12:35

Πανελλήνιο Σωματείο Ατόμων με Επιληψία: Λύσε τη σιωπή σου - η επιληψία δεν είναι επιλήψιμη

Με σύνθημα ‘Λύσε τη σιωπή σου – η επιληψία δεν είναι επιλήψιμη’ η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ατόμων με Επιληψία Αμαλία Μαντούβαλου, αναφέρεται τόσο στην ασθένεια και πώς αυτή εκδηλώνεται στους πάσχοντες όσο και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013, 11:04

Άγις Τσουρός: πρόληψη και πρωτοβάθμια υγεία για αποτελεσματική περίθαλψη συστήνει ο ΠΟΥ

Συνέντευξη του δρ. Ά. Τσουρού, διευθυντή του τμήματος Πολιτικής και Διακυβέρνησης για την Υγεία, του Π.Ο.Υ, στο ΙΑΤΡΟΝΕΤ.

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013, 21:51

Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Αθήνας: Λέμε όχι στο φόβο της ασθένειας

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και στην καθημερινότητά τους. Η ελλείψεις στις δομές και τις εγκαταστάσεις, δυσκολεύουν τους ανθρώπους με σκλήρυνση κατά πλάκας ακόμα στις διακοπές τους.

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013, 12:42

‘Αγκαλιάζω’ : Διεκδικούμε το δικαίωμα των καρκινοπαθών στη ζωή, όχι στην επιβίωση

'Βασικότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή, είναι τα φάρμακα και οι εξετάσεις των ασθενών.Γιατί η πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακα και τις εξετάσεις είναι το μέγιστο πρόβλημα.'

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013, 17:19

Ο κληρονομικός καρκίνος του μαστού και η προληπτική μαστεκτομή

Η είδηση της διπλής μαστεκτομής της διάσημης ηθοποιού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Για το θέμα μίλησε στο iatronet o Χειρουργός για το Στήθος Βασίλης Πιτσινής, από την Κλινική Μαστού του Cambridge στο MEDITERRANEO.