Συνεντεύξεις

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012, 13:29

Η πρόληψη μιας πυρηνικής καταστροφής – Διεθνής Συνάντηση Ειδικών στο Βερολίνο

Ειδικοί απ΄όλο τον κόσμο, που ασχολούνται με τον πυρηνικό αφοπλισμό και τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων συγκεντρώθηκαν 4-5 Ιουνίου στο Βερολίνο, για να εξετάσουν τα πιο σημαντικά προβλήματα της σύγχρονης διεθνούς ασφάλειας. Στη διάσκεψη αναλύθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης των πιο σημαντικών προκλήσεων για τον πυρηνικό αφοπλισμό που αντιμετωπίζει σήμερα η παγκόσμια κοινότητα.

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012, 09:49

Λοβέρδος στο Iatronet: Ανάπτυξη μετά τις εκλογές

Θετικά είναι τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου για τους στόχους που έχει θέσει το υπουργείο Υγείας σε σχέση με τη φαρμακευτική δαπάνη. Τη διαπίστωση αυτή κάνει ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξή του προς το Iatronet.gr.

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012, 18:32

G. Lewis - IMS: ουσιαστική καινοτομία και αναδυόμενες αγορές οι παράμετροι ανάπτυξης της φαρμακοβιομηχανίας

Για τις τάσεις της αγοράς φαρμάκου διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα, μίλησε στο Ιατροnet ο αντιπρόεδος της IMS κ. Graham Lewis, με αφορμή την επίσκεψή του, την Πέμπτη, στη χώρα μας.

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011, 17:20

Αγγελάκας: Πριμ στους ξένους οι διαγωνισμοί του ΕΣΥ

Σχιζοειδή χαρακτηρίζει την πολιτική που ακολουθείται στο φάρμακο ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της ΝΔ κ. Μανώλης Αγγελάκας.

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011, 14:12

Συνέντευξη στο Iatronet του Δρ Γεωργίου Βούτσινου, Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Σ.Β.Ι.Ε. Α.Ε.Ε.

Για τα επαγγέλματα υγείας στον καιρό της οικονομικής κρίσης μιλά στο ΙΑΤΡΟΝΕΤ ο Δρ Γεώργιος Βούτσινος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Σ.Β.Ι.Ε. Α.Ε.Ε.

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010, 17:10

Συνέντευξη κ. Ανδρέα Βγενόπουλου με θέμα τις εξελίξεις στον όμιλο Υγεία και στο χώρο της ιδιωτικής και δημόσιας υγείας

Παρακολουθήστε από το iatronet.gr την «καυτή» συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος με θέμα τις εξελίξεις στον όμιλο Υγεία και στο χώρο της ιδιωτικής και της δημόσιας υγείας γενικότερα. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 13:30.

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010, 18:08

Άρης Κυπραίος: Δυσμενές το πλαίσιο για την έρευνα

Η απουσία του κατάλληλου θεσμικού πλαισίου στην Ελλάδα, αποτρέπει τους επενδυτές στον τομέα της έρευνας, αναφέρει στη συνέντευξή του ο Άρης Κυπραίος, γενικός διευθυντής της εταιρείας Genzyme Ελλάς και αντιπρόεδρος της Ένωσης Βιοτεχνολογίας Ελλάδας (ΕΒΙΕ).

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010, 16:40

Ν. Χρηστάκης: «Το μυστικό της ευτυχίας είναι οι σχέσεις»

Ο «ισχυρότερος» Έλληνας στον κόσμο βρέθηκε χθες στα Public και μίλησε στο αθηναϊκό κοινό για την ευτυχία και τους τρόπους με τους οποίους διαδίδεται, για τις δικτυώσεις των ανθρώπινων σχέσεων και το νέο του βιβλίο. Το iatronet.gr ήταν εκεί.

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 16:25

Φλωρίδης στο Iatronet: Οι διαφορές μας με τη ΝΔ στην Υγεία

Σε αύξηση κατά 1% του ΑΕΠ των δαπανών για την Υγεία, θα προχωρήσει ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει με συνέντευξή του στο ΙΑΤΡΟΝΕΤ ο εκπρόσωπός του σε θέματα Υγείας κ. Γιώργος Φλωρίδης, κάνοντας λόγο για ‘αναγέννηση και επαναθεμελίωση του ΕΣΥ’.

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009, 14:48

Αβραμόπουλος: Τι κάναμε. Τι πρέπει να γίνει

Τον απολογισμό του έργου του στο υπουργείο Υγείας, κάνει με συνέντευξή του στο ΙΑΤΡΟΝΕΤ ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, σημειώνοντας ότι 'το έργο για την Υγεία δεν τελειώνει ποτέ'.