Συνεντεύξεις

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2009, 13:49

Νικόλαος Νικητέας: Οι εξελίξεις στη ρομποτική χειρουργική

Συνέντευξη στο ΙΑΤΡΟΝΕΤ του επιστημονικά υπεύθυνου ρομποτικής χειρουργικής στο 'Λαϊκό' νοσοκομείο, επίκουρου καθηγητή κ. Νικόλαου Νικητέα.

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009, 14:09

Pharmathen: Διεθνής επέκταση με τεχνογνωσία διάθεσης φαρμάκων

Η έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και οι συνεχείς επενδύσεις στον τομέα αυτόν, έδωσαν ένα έντονο εξαγωγικό προφίλ στην αμιγώς ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία Pharmathen, αλλά και τη βράβευση στον πρόεδρο κ. Βασίλη Κάτσο, ως ‘Έλληνα επιχειρηματία της χρονιάς’, από την Ernst & Young.

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2009, 15:25

Dr. A. Schally: Θεραπευτικά ‘κλειδιά’ οι ορμόνες στους υποδοχείς του καρκίνου

Ο δρ. Schally, μίλησε στο Iatronet για το αγαπημένο του πεδίο έρευνας που τον οδήγησε από την ενδοκρινολογία στην νευρο-ενδοκρινολογία και στη σύνδεση της συγκεκριμένης ειδικότητας με την ογκολογία.

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2009, 14:03

Γιώργος Θεοχάρης: Ιατρική επίσκεψη στο σπίτι - Μια πρόκληση που σε δικαιώνει καθημερινά

Η παγκόσμια τάση είναι να αυξάνεται αυτό που αποκαλείται home care, δηλαδή η παροχή υπηρεσιών υγείας στο σπίτι. Φαίνεται ότι είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της ιατρικής σήμερα. Καθώς ο πληθυσμός του δυτικού κόσμου γερνά, είναι λογικό να αυξηθεί αυτού του τύπου η φροντίδα στο σπίτι.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008, 18:08

Κωνσταντίνος Ζολώτας: Η πλαστική χειρουργική στη ζωή μας

Συνέντευξη με τον γνωστό Πλαστικό Χειρούργο, συνεργάτη του Ιδιωτικού Νοσοκομείου MEDITERRANEO HOSPITAL. Ποια είναι η πιο δημοφιλής επέμβαση πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα και γιατί;

Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2008, 16:03

Θανάσης Δρίτσας: Πώς να γιατρεύουμε σώμα και ψυχή

Πώς επηρεάζει η ψυχική διάθεση και η συναισθηματική μας κατάσταση τη σωματική μας υγεία; Ποιός είναι ο ρόλος της μουσικοθεραπείας;

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2008, 18:04

Δημήτρης Κρεμαστινός: πώς θα μειώσουμε τα καρδιαγγειακά

Όλο και...χειρότερα πηγαίνουμε όσον αφορά στα νοσήματα της καρδιάς και των αγγείων, ενώ οι άλλες χώρες είτε έχουν πετύχει σημαντική μείωση των καρδιαγγειακών νοσημάτων, είτε βελτιώνονται σταδιακά.

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2008, 16:32

Χαράλαμπος Μουτσόπουλος στο IATRONET: Ναι, υπό όρους στα μη κρατικά Πανεπιστήμια

Υπέρ της λειτουργίας μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, τάσσεται με συνέντευξή του στο 'IATRONET' ο καθηγητής και διευθυντής του Τμήματος Παθοφυσιολογίας του Πανεπιστημίου της Αθήνας κ. Χαράλαμπος Μ. Μουτσόπουλος.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2007, 16:30

Γιώργος Πατούλης: Στόχος μας η θωράκιση της υγείας του δημότη

Στα μέτρα που θα αναδείξουν το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου και στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, που προωθεί, αναφέρεται σε συνέντευξή του στο 'ΙΑΤRΟΝΕΤ' ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης. Τι λέει για τις εκλογές.

Τρίτη, 22 Μαΐου 2007, 16:28

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Έρχονται τομές στην Υγεία

Το νέο Εθνικό Σχέδιο για την Υγεία προδιαγράφει σε συνέντευξη του στο Iatronet.gr o Υπουργός Υγείας. Σταδιακή απορρόφηση των υπηρεσιών Υγείας των Ταμείων, ρεαλιστική εφαρμογή του ‘οικογενειακού γιατρού’,πλήρης ανάπτυξη αστικών Κέντρων Υγείας, ανάγκη για 20.000 προσλήψεις. Προαναγγέλλει ανέγερση τεσσάρων νοσοκομείων σε σύμπραξη με ιδιώτες.