Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010, 12:31

Εργασιακός μεσαίωνας στα περιφερειακά Κέντρα Υγείας

Εργασιακός μεσαίωνας επικρατεί στα περιφερειακά Κέντρα Υγείας, σύμφωνα με την ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη.

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010, 15:29

Δημόσιος έλεγχος για τις μεταμοσχεύσεις στην Ευρώπη

Σε τακτικό δημόσιο έλεγχο θα υποβάλλονται οι οργανισμοί αφαίρεσης και τα μεταμοσχευτικά κέντρα, μετά την τροπολογία του ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Σκυλακάκη που εγκρίθηκε στην ψηφοφορία που έγινε χθες (16/3/2010) στην επιτροπή για τη Δημόσια Υγεί, το Περιβάλλον και την Ασφάλεια των Τροφίμων.

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010, 17:04

Σε παράλυση οδηγούνται τα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της χώρας

Σε παράλυση οδηγούνται τα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της χώρας, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Μουλόπουλος.

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010, 12:25

Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους καρκινοπαθείς στα δημόσια νοσοκομεία

Τις τεράστιες ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα ακτινοθεραπευτικά τμήματα του ΕΣΥ ανέδειξε ο Βουλευτής Αττικής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Θανάσης Λεβέντης, με Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010, 17:35

Kίνδυνος αναστολής λειτουργίας του Κέντρου Αποθεραπείας της Αμφιλοχίας

Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάριος Σαλμάς, σχετικά με τον κίνδυνο αναστολής λειτουργίας του Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμφιλοχίας.

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010, 13:19

Παρέμβαση Σκουλάκη για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του ΟΠΑΔ Χανίων

Ερώτηση για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ο.Π.Α.Δ. στο Ν. Χανίων κατέθεσε σήμερα στη Βουλή προς τους συναρμόδιους υπουργούς Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών, ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010, 15:21

Αναγκαία η χάραξη ειδικής κρατικής πολιτικής για τα κληρονομικά μεταβολικά νοσήματα

Αναγκαία είναι η χάραξη ειδικής κρατικής πολιτικής για τα κληρονομικά μεταβολικά νοσήματα, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης.

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010, 12:29

Νέα γρίπη: Εξεταστική στο Ευρωκοινοβούλιο τώρα!

Έντονο ενδιαφέρον συγκέντρωσε χθες στο Στρασβούργο, στο περιθώριο των εργασιών της ολομέλειας του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, η κοινή συνέντευξη Τύπου των 11 ευρωβουλευτών από όλες τις πολιτικές ομάδες, που ζητούν τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τους όρους διαχείρισης της πανδημίας της γρίπης Α(Η1Ν1) στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα θεσμικά της όργανα.

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2010, 14:00

Σκουλάκης: Ερώτηση για τις τιμές των φαρμάκων

Οι τιμές των νέων φαρμάκων στην Ελλάδα θα πρέπει να δίνονται με βάση το μέσο όρο των τιμών στις τρεις φθηνότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρότεινε ο κ. Μανώλης Σκουλάκης.

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010, 15:12

Υπολειτουργούν οι φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Δήμο Ανθεμούντα

Υπολειτουργούν οι φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Δήμο Ανθεμούντα, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου και Τάσος Κουράκης.