Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 12:50

Ελεγχοι για τη διάθεση προϊόντων από τα σχολικά κυλικεία

Το θέμα των ελέγχων για τη διάθεση προϊόντων από τα σχολικά κυλικεία αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010, 13:00

Τραγικές οι συνέπειες για τους καρκινοπαθείς από τις ελλείψεις των ακτινοθεραπευτικών τμημάτων του ΕΣΥ

Τραγικές είναι οι συνέπειες για τους καρκινοπαθείς από τις ελλείψεις των ακτινοθεραπευτικών τμημάτων του ΕΣΥ, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης και Βασίλης Μουλόπουλος.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010, 12:56

Εκπομπή σήματος SOS από τον ΟΚΑΝΑ

Η κυβερνητική αδιαφορία και οι διοικήσεις του ΟΚΑΝΑ των τελευταίων χρόνων έχουν οδηγήσει στην απαξίωση των υπηρεσιών και συρρίκνωση των δράσεων τόσο του οργανισμού όσο και των Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων, αναφέρουν στην ερώτησή τους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010, 17:43

Συλβάνα Ράπτη: Τάχιστη εφαρμογή της συμφωνίας-πλαίσιο για πρόληψη των τραυματισμών στον υγειονομικό τομέα

Την τάχιστη εφαρμογή Συμφωνίας-πλαισίου σχετικά με την πρόληψη των τραυματισμών που προκαλούνται από αιχμηρά αντικείμενα στον νοσοκομειακό και υγειονομικό τομέα ζήτησε από το Συμβούλιο η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη.

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010, 17:43

Καρκινοβατεί 7 χρόνια Κέντρο Υγείας στη Θεσσαλονίκη

Το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου 1ου Διαμερίσματος Δήμου Θεσσαλονίκης επί της οδού Φράγκων καρκινοβατεί εδώ και επτά χρόνια, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης, Αναστάσιος Κουράκης και Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου.

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010, 13:37

Με σημαντικές ελλείψεις και χωρίς παιδίατρο το περιφερειακό ιατρείο της Αλοννήσου

Με σημαντικές ελλείψεις και χωρίς παιδίατρο παραμένει το περιφερειακό ιατρείο της Αλοννήσου, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης, Βασίλης Μουλόπουλος και Ηρώ Διώτη.

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010, 13:01

Με αναστολή της λειτουργίας του απειλείται το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Με αναστολή της λειτουργίας του λόγω ανεπαρκούς καθαριότητας, απειλείται το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης', αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Μουλόπουλος.

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2010, 19:42

Στελέχωση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου

Παρά την πολύπλευρη δραστηριότητα που έχει παρουσιάσει στα δυο χρόνια λειτουργίας του το Κ.Ψ.Υ. και παρά το ότι στον χρόνο λειτουργίας του έχει δεχτεί 2.300 επισκέψεις, παραμένει προκλητικά υποστελεχωμένο, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2010, 13:33

Διαχείριση επικίνδυνων ιατρικών και ραδιενεργών αποβλήτων

Το θέμα της διαχείρισης επικίνδυνων ιατρικών και ραδιενεργών αποβλήτων αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Τσούκαλη.

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2010, 12:22

Σε επισφάλεια οι διασωληνωμένοι του Γ.Ν. Πατρών 'ο Αγ. Ανδρέας'

Σε επισφαλείς συνθήκες νοσηλεύονται στην αίθουσα ανάνηψης του χειρουργείου, οι διασωληνωμένοι ασθενείς του Γ. Ν. Πατρών 'ο Άγιος Ανδρέας', μετά την απόφαση της 6ης ΥΠΕ να χρεώνονται οι ασθενείς στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου, αναφέρει η ερώτηση του Νίκου Τσούκαλη.