Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2009, 15:47

Δήλωση κα Χριστοφιλουπούλου σχετικά με τη συνάντηση της υπουργού απασχόλησης με τη διοίκηση του ΙΚΑ

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σχετικά με τη συνάντηση της υπουργού Απασχόλησης με τη διοίκηση του ΙΚΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση...

Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2009, 14:57

Παράνομος διορισμός Διοικητή ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Παίδων 'Παν. & Αγλαΐας Κυριακού'

Ο διορισμός του Γεωργίου Γιαννόπουλου ως Διοικητή και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του παραπάνω Νοσοκομείου από τον Υπουργό Υγείας, είχε κριθεί παράνομος με την υπ’ αριθ. 1303/2009 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2009, 15:42

Ο Γιώργος Φλωρίδης για την νέα γρίπη

Πριν από δέκα μέρες περίπου κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, προκειμένου να ενημερώθει εάν υπάρχει εθνικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009, 14:53

Χωρίς προληπτικό έλεγχο μαστού οι γυναίκες στην Κατερίνη

Μετά από πρωτοβουλία γυναικών της Κατερίνης και την ενεργή συμπαράσταση 25 φορέων του Νομού Πιερίας συγκεντρώθηκαν μέχρι στιγμής 6.000 υπογραφές με σκοπό τόσο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των γυναικών για την αναγκαιότητα της μαστογραφίας και του προληπτικού ελέγχου, κυρίως για τη δημιουργία Κέντρου Μαστού στο νοσοκομείο του Νομού.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009, 15:12

Εκτεθειμένα στον κίνδυνο πυρκαγιάς τα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης εξαιτίας ελλιπών μέτρων πυρασφάλειας και πυροπροστασίας

Την ελλιπή πυροπροστασία και τα προβλήματα στη λειτουργία των μέτρων πυρασφάλειας στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης υπογράμμισαν οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια σύσκεψης μετά την άσκηση ετοιμότητας που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2009, 16:45

Σοβαρές ελλείψεις στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με τις σοβαρές ελλείψεις των Νοσοκομείων της Περιφέρειας.

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009, 15:55

Αναστολή λειτουργίας του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων

Στο θέμα της αναστολής λειτουργίας του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφίας Ανδριοπούλου, Φώτη Κουβέλη και Νίκου Τσούκαλη.

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009, 15:34

Υπολειτουργεί το Κέντρο Υγείας Ευόσμου

Το Κέντρο Υγείας Ευόσμου υπολειτουργεί με 'δανεικό' προσωπικό, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης.

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009, 17:14

Δεν βοηθά η Πολιτεία τους καπνιστές

Οι καπνιστές καλούνται να κόψουν το κάπνισμα αλλά δεν βοηθούνται από την Πολιτεία, η οποία έκοψε τη χορήγηση των φαρμάκων που συμβάλλουν στη διακοπή του καπνίσματος, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009, 19:38

Δεν θα ιδρυθεί Περιφερειακό Ιατρείο στο Δ. Γεωργιούπολης

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός Υγείας κ. Παπαγεωργίου, στο αίτημα που είχε καταθέσει διαμέσου της διαδικασίας του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο βουλευτής Χανίων και Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ, Μ. Σκουλάκης για 'ίδρυση Περιφερειακού Ιατρείου στο Δ. Γεωργιούπολης'.