Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009, 14:10

Μαργαρίτης Σχοινάς: ‘Οι φαρμακοποιοί στην ΕΕ είναι επαγγελματίες της υγείας, όχι έμποροι προϊόντων!’

Ο ρόλος των φαρμακοποιών στην ΕΕ και η συμβολή τους στην παροχή υπηρεσιών υγείας αποτέλεσαν το θέμα ειδικής κοινοβουλευτικής ακρόασης που διοργάνωσε σήμερα το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στις Βρυξέλλες στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τρίτη, 14 Απριλίου 2009, 19:45

Ποντικός δάγκωσε χειρουργημένο ασθενή!

'Εξωφρενικά και απαράδεκτα φαινόμενα στο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου - ποντικός δάγκωσε χειρουργημένο ασθενή στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου', είναι το θέμα της ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη.

Τρίτη, 14 Απριλίου 2009, 14:05

Υπηρεσία Γενικών Ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία

Το θέμα της Υπηρεσίας Γενικών Ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Λεβέντη.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009, 12:16

Απαγόρευση διάθεσης στην αγορά υδραργυρικών θερμομέτρων

Το θέμα της απαγόρευσης διάθεσης στην αγορά υδραργυρικών θερμομέτρων αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Λεβέντη.

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009, 13:30

Ανύπαρκτη κοινωνική πρόνοια για τα αυτιστικά άτομα

Ανύπαρκτη είναι η κοινωνική πρόνοια για τα αυτιστικά άτομα, αναφέρει στην ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλής Κοροβέσης.

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2009, 16:36

Μ.Σκουλάκης: 12 ερωτήματα στα οποία οφείλει να δώσει απαντήσεις ο υπουργός υγείας

Με αφορμή την προγραμματισμένη παρουσία του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δ. Αβραμόπουλου την Τρίτη 7 Απριλίου στα Χανιά, ο οποίος θα συνοδεύσει τον Ευρωπαίο Επίτροπο Απασχόλησης και Ίσων ευκαιριών της Ε.Ε., κ. V. Spidla, o Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Ν. Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης, υπέβαλε δημόσια 12 συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον Υπουργό Υγείας.

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2009, 13:00

Διαβλητή διαδικασία τοποθέτησης των αγροτικών ιατρών

‘Για διαβλητή διαδικασία τοποθέτησης των αγροτικών ιατρών’, καταγγέλλει την κυβέρνηση με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Υγείας κ. Έκτορας Νασιώκας.

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2009, 19:04

Προβληματική η λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Στο θέμα της προβληματικής λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2009, 17:45

Κατάργηση των θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων του ιατρικού σώματος

Επίκαιρη επερώτηση κατέθεσαν σήμερα 18 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προς τον υπουργό Υγείας, με θέμα την κατάργηση των θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων του ιατρικού σώματος της χώρας.

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2009, 17:29

Υιοθέτηση της έκθεσης Τρακατέλλη για δράση στον τομέα των σπάνιων νόσων

Με μεγάλη πλειοψηφία υιοθετήθηκε σήμερα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το ψήφισμα σχετικά με μια ευρωπαϊκή δράση στον τομέα των σπάνιων νόσων, εισηγητής του οποίου ήταν ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Τρακατέλλης.