Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009, 13:10

Κίνδυνος κατάρρευσης της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης

Η Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση απειλείται, κυρίως λόγω της ανεπαρκούς κρατικής χρηματοδότησης αλλά και της διαφαινόμενης αμφισβήτησης από την Κυβέρνηση της αξίας των αποκεντρωμένων δομών οργάνωσής της, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009, 12:37

Κατακερματισμός της νοσηλευτικής εκπαίδευσης

Το θέμα του κατακερματισμού της νοσηλευτικής εκπαίδευσης θίγει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009, 18:37

Απάντηση για την Εταιρία Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας

Απάντηση στην ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλή Κοροβέση, για την Εταιρία Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας έδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009, 18:15

Χρηματοδότηση της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας

Στο θέμα της χρηματοδότησης της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλή Κοροβέση.

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009, 17:17

Σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στο Δρομοκαΐτειο

Στο θέμα των σοβαρών ελλείψεων προσωπικού και των υπεράριθμων ασθενών στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο αναφέρεται η ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Θάλειας Δραγώνα.

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009, 18:21

Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κύθνου

Σοβαρά προβλήματα υποδομής αντιμετωπίζει το νεόκτιστο κτίριο του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Κύθνου με έδρα τη Δρυοπίδα, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης και 'Αννα Φιλίνη.

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009, 17:21

Ανάγκες Κ.Υ. Θήρας σε Υγειονομικό Προσωπικό

Το θέμα των αναγκών Κ.Υ. Θήρας σε Υγειονομικό Προσωπικό θίγουν με ερώτησή τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μ. Σκουλάκης και Π. Ρήγας.

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009, 17:13

Αφαίρεση φυτοφαρμάκων από ποτά με βάση τα φρούτα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπογράμμισε ότι ‘θα πρέπει να υποβάλλονται επιστημονικές μελέτες σχετικά με την τοξικολογία του φυτοφαρμάκου, τα ανώτατα επίπεδα που μπορούν να ανιχνευθούν σε πορτοκάλια και χυμό πορτοκαλιού, καθώς και την πιθανή έκθεση των καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων ομάδων όπως τα μικρά παιδιά, όταν καταναλώνουν χυμούς ή άλλα ποτά.'

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009, 15:14

Καρκινοβατεί Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου

Το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου 1ου Διαμερίσματος Δήμου Θεσσαλονίκης επί της οδού Φράγκων καρκινοβατεί εδώ και έξι χρόνια, σύμφωνα με την ερώτηση που κατέθεσαν τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009, 17:01

Κάλυψη ασθενών που καταφεύγουν σε Ιδιωτικές Μ.Ε.Θ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με την ανάγκη κάλυψης από το Ελληνικό Κράτος ασθενών οι οποίοι αναγκάζονται να καταφύγουν σε Ιδιωτικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής του Λ.Α.Ο.Σ, κ. Βαΐτσης Αποστολάτος.