Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009, 14:22

Προβλήματα λειτουργίας στο 'Αρεταίειο' Νοσοκομείο

Σε 'ασφυξία' έχει οδηγηθεί το 'Αρεταίειο' λόγω των σοβαρών ελλείψεων σε προσωπικό και της υποχρηματοδότησης, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2009, 19:14

Κληροδότημα Μπαφέρου και Νοσοκομείο Χαλκίδας

Το θέμα του κληροδοτήματος Μπαφέρου και του Νοσοκομείου Χαλκίδας αφορά η ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρη Ψαριανού.

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2009, 15:10

Kαθυστέρηση προμήθειας εξομοιωτή ακτινοθεραπείας

Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, συνεχίζεται ο εμπαιγμός των καρκινοπαθών της δυτικής Ελλάδας οι οποίοι περιμένουν εδώ και ένα χρόνο την προμήθεια εξομοιωτή ακτινοθεραπείας από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Το θέμα επαναφέρει με δεύτερη ερώτησή του προς τον υπουργό υγείας, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης, τονίζοντας ότι έχει ξεχειλίσει η οργή των ασθενών.

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2009, 13:57

Παζάρια για την κενή θέση Διοικητή του Γ.Ν. Χανίων

‘Τον άμεσο διορισμό νέου διοικητή στο Νοσοκομείο Χανίων’ ζητάει από τον Υπουργό Υγείας κ. Αβραμόπουλο, με παρέμβασή του στη Βουλή, ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων, Μ. Σκουλάκης.

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2009, 16:19

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν τα Κέντρα Πρόληψης

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν τα Κέντρα Πρόληψης, αναφέρει στην ερώτησή της προς τους Υπουργούς Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εσωτερικών η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Θάλεια Δραγώνα.

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2009, 11:08

Αμιαντούχα υλικά στο κεντρικό κτίριο των ΕΛΤΑ Πάτρας

Με αμιαντούχα υλικά είναι κατασκευασμένο το κεντρικό κτίριο των ΕΛΤΑ Πάτρας, σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποίησε το Ερευνητικό κέντρο 'Δημόκριτος'. Το παραπάνω θέμα φέρνει με ερώτησή του στη βουλή ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης.

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009, 17:49

Κίνδυνος παύσης λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης

Στο θέμα του ορατού κινδύνου οριστικής παύσης λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009, 14:42

Ανάληψη δράσης για την καταπολέμηση του Alzheimer

Έκκληση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Συμβούλιο και τις κυβερνήσεις των κρατών μελών να αναγνωρίσουν τη νόσο του Αλτσχάιμερ ως προτεραιότητα της ευρωπαϊκής δημόσιας υγείας απηύθυνε χτες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την υιοθέτηση γραπτής δήλωσης πέντε ευρωβουλευτών, συμπεριλαμβανομένου και του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Τρακατέλλη.

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009, 13:25

Χρηματοδότηση της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής

Την υποχρηματοδότηση της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, επισημαίνει με ερώτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλής Κοροβέσης.

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2009, 19:43

Κάμερες παρακολούθησης σε δύο νοσοκομεία της Αχαΐας

Καταγγελίες έφεραν στο φως της δημοσιότητας τη λειτουργία κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στους χώρους των Νοσοκομείων Ρίου και Αιγίου, προσβάλλοντας την προσωπικότητα και την ιδιωτική ζωή των πολιτών.