Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008, 11:25

ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στο τμήμα Ασθενοφόρων του νοσοκομείου Σπάρτης

Τα προβλήματα στο τμήμα Ασθενοφόρων του νοσοκομείου Σπάρτης θίγει στην ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008, 14:33

ΠΑΣΟΚ: Κλειστές κλίνες Μ.Ε.Θ

Ερμητικά ‘κλειστές’ παραμένουν 1 στις 5 κλίνες εντατικής θεραπείας στα δημόσια νοσοκομείατης χώρας μας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων ασθενών, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μ. Σκουλάκης και Η. Καρανίκας.

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2008, 16:10

ΠΑΣΟΚ: Κάλυψη των τροφείων για βρεφονηπιακούς σταθμούς

Το θέμα της κάλυψης των τροφείων για βρεφονηπιακούς σταθμούς σε παιδιά αγροτικών οικογενειών μέσω της Αγροτικής Εστίας αφορά η ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2008, 13:43

ΠΑΣΟΚ: Υπο εγκατάλειψη η ψυχιατρική μεταρρύθμιση

Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων, κατέθεσαν σήμερα 5 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προς τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με θέμα την υπό εγκατάλειψη ψυχιατρική μεταρρύθμιση.

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2008, 17:39

ΣΥΡΙΖΑ: Στελέχωση των μονάδων Πρόληψης

Το θέμα της στελέχωσης και χρηματοδότησης των μονάδων πρόληψης και προαγωγής υγείας και αντιμετώπισης της χρήσης ουσιών και τοξικοεξάρτησης στη Ρόδο αφορά ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, 'Αννα Φιλίνη και Θανάσης Λεβέντης.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008, 15:44

ΠΑΣΟΚ: ‘Λιμνάζει’ το Πρόγραμμα αποϊδρυματισμού ΘΧΠ

Από πληροφόρηση των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης το πρόγραμμα δεν λειτουργεί, δεν έχει γίνει ουδεμία απορρόφηση κονδυλίων, ενώ σε δύο μήνες επίκειται η λήξη του, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μ.Σκουλάκης και Η. Καρανίκας.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008, 12:50

ΣΥΡΙΖΑ: Κινδυνεύει το Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ

Το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ κινδυνεύει άμεσα με διακοπή της λειτουργίας του, αφού η πάρεδρος του αρμόδιου Ελεγκτικού Συνεδρίου αρνείται την έγκριση της ετήσιας επιχορήγησής του από το Δήμο Καλλιθέας, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008, 12:43

Ερώτηση Παπαδημούλη για το μολυσμένο κινέζικο γάλα

Στην Κομισιόν φέρνει με ερώτηση- παρέμβασή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δημήτρης Παπαδημούλης το ζήτημα του επιμολυσμένου με μελαμίνη κινέζικου γάλακτος. Ζητούνται σαφείς απαντήσεις από την Κομισιόν για το ενδεχόμενο εισαγωγής και διακίνησης μολυσμένων ποσοτήτων στην ΕΕ.

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008, 15:59

ΣΥΡΙΖΑ:Ασφαλής επαναλειτουργία του Νοσοκομείου 'Αγιος Ανδρέας'

Ερώτηση για το θέμα της ασφαλούς επαναλειτουργίας του νοσοκομείου 'Άγιος Ανδρέας' κατέθεσε στη βουλή, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης.

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008, 13:32

Εγκατάλειψη του υγειονομικού χάρτη με ευθύνη της Ν.Δ

Για εγκατάλειψη του υγειονομικού χάρτη με ευθύνη της Ν.Δ κάνει λόγο στην ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Σκουλάκης.