Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 03 Ιουνίου 2008, 15:08

Λευκή Bίβλος σχετικά με τη Διατροφή

H θέσπιση ενός συστήματος διασφάλισης των υπηρεσιών πρόληψης, ανίχνευσης και διαχείρισης του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας, βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδίου έκθεσης με τίτλο ‘Λευκή βίβλος για θέματα υγείας που έχουν σχέση με τη Διατροφή, το Υπερβολικό Bάρος και την Παχυσαρκία’, το οποίο υιοθετήθηκε από το ευρωκοινοβούλιο.

Τρίτη, 03 Ιουνίου 2008, 12:29

ΣΥΡΙΖΑ: Υπολειτουργεί το Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου

Στο θέμα της υπολειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου αναφέρονται στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης και Νίκος Τσούκαλης.

Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2008, 18:12

Ευρωβουλή: Ερώτηση για το ντόπινγκ

Ένας νέος κάθε μήνα πεθαίνει στην Αττική από χρήση παράνομων ουσιών ντόπινγκ, αναφέρει στην ερώτησή του ο ευρωβουλευτής Μ.Μαυρομμάτης.

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2008, 13:37

Ομιλία Γ.Παπανδρέου στη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης

Στον πέμπτο χρόνο θητείας της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται υπό κατάρρευση, δήλωσε ο Γ.Παπανδρέου στη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, για το ΕΣΥ.

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2008, 13:09

Απάντηση του πρωθυπουργού στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Για το Εθνικό Σύστημα Υγείας απάντησε σήμερα στην Ωρα του Πρωθυπουργού ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, σε επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γεωργίου Παπανδρέου.

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008, 14:13

ΣΥΡΙΖΑ: Πολυδύναμο Περιφερειακό ιατρείο Αγίου Ευστρατίου

Στο Πολυδύναμο Περιφερειακό ιατρείο Αγίου Ευστρατίου, που είναι αδύναμο να προσφέρει ουσιαστική υγειονομική περίθαλψη, λόγω της υποστελέχωσής του αναφέρεται στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Λεβέντης.

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008, 14:08

ΣΥΡΙΖΑ: Ακάλυπτη υγειονομικά η Θηρασιά

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι κάτοικοι της νήσου Θηρασιάς, οι οποίοι διαμαρτύρονται δίκαια, καθώς σήμερα στο νησί δεν υπάρχει ούτε ένας γιατρός για να καλύψει στοιχειωδώς τις υγειονομικές τους ανάγκες, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Λεβέντης.

Τρίτη, 27 Μαΐου 2008, 13:55

Ερώτηση Γ. Παπανδρέου για την απαξίωση του ΕΣΥ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατέθεσε σήμερα, στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, στη Βουλή, Επίκαιρη Ερώτηση, για την απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από την κυβέρνηση.

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2008, 13:04

ΣΥΡΙΖΑ: Καρκινοβατεί το 'ΜΕΤΑΞΑ'

Το θέμα της έκπτωσης της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, λόγω της έλλειψης προσωπικού στο Νοσοκομείο Μεταξά αφορά ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Δρίτσα και Π. Λαφαζάνη.

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2008, 17:50

ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση για ίδρυση Νοσοκομείου στη Β.Εύβοια

Το θέμα ίδρυσης Νοσοκομείου στη Β. Εύβοια αφορά η ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλής Κοροβέσης και Γρηγόρης Ψαριανός.