Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010, 15:26

Παράνομη και σκανδαλώδης πώληση του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού ′ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ′

Στο θέμα της πώλησης του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού 'ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ' αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κριτσωτάκη και Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010, 13:08

Υπολειτουργούν το Κέντρο Υγείας Αμοργού και τα περιφερειακά ιατρεία του νησιού

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Επιτροπής Αγώνα για την Υγεία στην Αμοργό, το Κέντρο Υγείας Χώρας, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αιγιάλης και των περιφερειακών ιατρείων Καταπόλων και Αρκεσίνης υπολειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού και του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού.

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010, 13:19

Ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας

Η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας σε συνδυασμό με την προσαρμογή της λειτουργίας τους ως επιχειρήσεις, έχουν σοβαρές επιπτώσεις στους ασθενείς, ιδιαίτερα των λαϊκών οικογενειών, αναφέρει η επερώτηση της ΚΟ του ΚΚΕ.

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010, 17:22

Ερώτηση για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αμοργού

Θα στελεχωθεί άμεσα το Κέντρο Υγείας της Αμοργού και θα εξασφαλιστεί το δικαίωμα στην πρόληψη και στην πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων του νησιού; Ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα και Μιχάλης Κριτσωτάκη.

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010, 13:39

Σε θεσμική και οικονομική κρίση τα Κέντρα Πρόληψης

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα 'σε θεσμική και οικονομική κρίση τα Κέντρα Πρόληψης'.

Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010, 14:38

Βιωσιμότητα Κέντρων Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών

Στο θέμα της βιωσιμότητας Κέντρων Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών αναφέρεται η ερώτηση του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.

Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010, 12:13

Αποκατάσταση κατασκευαστικών αστοχιών και διασφάλιση της καλής λειτουργίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις στο νομό Αρκαδίας, τον Οκτώβριο και Δεκέμβριο του έτους 2009, έπληξαν καίρια τη λειτουργία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, αφού, όπως αναφέρεται, πλημμύρισαν χώροι του 3ου και 4ου ορόφου και αναβλήθηκαν προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις και ιατρικές εργασίες.

Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2010, 12:02

Υπολειτουργούν οι δομές του προγράμματος ′Ψυχαργώς′ στο Δήμο Χαλανδρίου

Μετά από πέντε χρόνια καθυστερήσεων στη χρηματοδότηση των φορέων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ψυχαργώς, πολλοί φορείς οδηγούνται στην απαξίωση, υπολειτουργώντας, χωρίς να δύνανται να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες των χώρων που φιλοξενούνται, αλλά και τις πληρωμές των εργαζομένων αναφέρει η ερώτηση 4 βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2010, 15:42

Υπολειτουργούν και κλείνουν οι δομές υποστηρικτικών υπηρεσιών και φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη οι ελάχιστες δομές στήριξης κακοποιημένων γυναικών που λειτουργούσαν αποσπασματικά, κυρίως χάρη σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, υπολειτουργούν ή έχουν κλείσει, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου και Τάσος Κουράκης.

Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010, 15:38

Προσυμπτωματικό έλεγχο για τη Νόσο Αλτσχάιμερ προωθεί η Ε.Ε

Η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας - Περιβάλλοντος και Ασφάλειας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε σήμερα δύο τροπολογίες του ευρωβουλευτή Θόδωρου Σκυλακάκη, στην ψηφοφορία επί της έκθεσης του Κοινοβουλίου σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τη Νόσο του Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας.