Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010, 18:08

Αναστολή της λειτουργίας των στρατιωτικών νοσοκομείων σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη

Το θέμα της αναστολής της λειτουργίας των στρατιωτικών νοσοκομείων σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη.

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010, 14:06

Ο ΟΠΑΔ ′πληγή′ για ασφαλισμένους, γιατρούς και φαρμακοποιούς

Προεδρικά Διατάγματα που ποτέ δεν εκδόθηκαν αλλά και υπέρογκα χρέη του ΟΠΑΔ είναι τα δύο κύρια αίτια που έχουν φέρει σε απόγνωση πάνω από ένα εκατομμύριο ασφαλισμένους, καθώς και το σύνολο των ιατρών και φαρμακοποιών της χώρας, αναφέρει στην ερώτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη.

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010, 15:13

Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης Φραγκίσκου Παρασύρη για το ΙΚΑ Ηρακλείου στη Βουλή

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης με επίκαιρη ερώτηση του στη Βουλή προς το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανέδειξε το θέμα της ανεπάρκειας του ΙΚΑ Ηρακλείου.

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010, 16:51

Εκατοντάδες χιλιάδες είναι τα θύματα εμπορίας γυναικών και παιδιών στην Ε.Ε

Τα θύματα εμπορίας γυναικών και παιδιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπολογίζονται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες, απαντά η Κομισιόν σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή.

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010, 14:10

Ελαττωματικά κρεβάτια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Ασθενείς που νοσηλεύτηκαν για διάφορους λόγους σε κλινικές του νοσοκομείου κινδύνευσαν με τραυματισμό όταν συγγενείς τους ή νοσηλευτές επιχείρησαν να ρυθμίσουν τα κρεβάτια και διαπίστωσαν ότι αυτά σπάνε κατά την ανάκληση, αναφέρει η ερώτηση των βουλευτών Φώτη Κουβέλη και Θανάση Λεβέντη.

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010, 14:32

Με αναστολή της λειτουργίας τους κινδυνεύουν τα νοσοκομεία ′Αρεταίειο′ και ′Αιγηνίτειο′

Στο θέμα του κινδύνου αναστολής της λειτουργίας των νοσοκομείων 'Αρεταίειο' και 'Αιγηνίτειο' αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κριτσωτάκη και Βασίλη Μουλόπουλου.

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 13:49

Θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών

Στο θέμα του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή Φ. Κουβέλη.

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010, 12:11

Απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες οι εργαζόμενοι στο ′ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ′ του Αγρινίου

Απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες είναι οι εργαζόμενοι στο 'ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ' Ίδρυμα Γενική Κλινική στο Αγρίνιο, αναφέρει η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Μιχάλη Κριτσωτάκη.

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010, 15:36

Χωρίς θεραπεία αποσιδήρωσης οι θαλασσαιμικοί ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ

Στο θέμα της αδυναμίας εφαρμογής της θεραπείας αποσιδήρωσης που έχουν βρεθεί οι ασθενείς με θαλασσαιμία που είναι ασφαλισμένοι στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου, αναφέρετια η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Κριτσωτάκη και Ηρώς Διώτη.

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010, 15:10

Ερώτηση του Ν. Χουντή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις αμβλώσεις

Ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης εισάγει δικαίωμα άρνησης παροχής ιατρικής φροντίδας σε περιπτώσεις άμβλωσης για λόγους συνείδησης.