Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010, 14:29

Η κυβέρνηση αποδομεί περαιτέρω τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα των υπηρεσιών καταπολέμησης των εξαρτήσεων

Το θέμα των υπηρεσιών καταπολέμησης των εξαρτήσεων αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010, 12:20

Αναγκαιότητα επαρκούς ενημέρωσης για τον ιό HIV

Το θέμα της ανάγκης για επαρκή ενημέρωση και μέτρα προφύλαξης από το AIDS στη χώρα μας, αφορά η ερώτηση 4 βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010, 16:17

Καταναλώνουμε κρέας από κλωνοποιημένα ζώα

Ο Επίτροπος για θέματα Υγείας και Καταναλωτών κ. Ντάλι απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χουντή σχετικά με τη διάθεση στην αγορά τροφίμων από κλωνοποιημένα ζώα, παραδέχεται ότι τρόφιμα που προέρχονται από απογόνους κλώνων μπορούν να εισέλθουν στην τροφική αλυσίδα χωρίς προέγκριση.

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010, 12:36

Κόπηκε η παροχή μειωμένου εισιτηρίου μετακίνησης τυφλών με τον ΟΣΕ

'Η κυβέρνηση έκοψε από τους τυφλούς και τους συνοδούς τους το επί δεκαετίες παρεχόμενο μειωμένο εισιτήριο μετακίνησης με τον ΟΣΕ, προκειμένου να τον παραδώσει 'χωρίς βάρη' στους αγοραστές' αναφέρει η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010, 18:47

Έλλειψη βασικών ιατρικών ειδικοτήτων στο ΙΚΑ Νέας Ζωής Περιστερίου

Στο θέμα της έλλειψης βασικών ιατρικών ειδικοτήτων στο ΙΚΑ Νέας Ζωής Περιστερίου, αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010, 14:37

Ως ασθενείς δύο ταχυτήτων αντιμετωπίζουν τους διαβητικούς τα ασφαλιστικά ταμεία

Στο θέμα της παροχής θεραπευτικών παπουτσιών από τα ασφαλιστικά ταμεία αναφέρεται η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώς Διώτη.

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010, 12:09

Υπολειτουργεί το παράρτημα ΙΚΑ Νέας Ζωής Περιστερίου

Υποβαθμίζεται καθημερινά η λειτουργία του ΙΚΑ στη Νέα Ζωή Περιστερίου, αφού συστηματικά απογυμνώνεται από βασικές ειδικότητες ιατρών, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης και Γρηγόρης Ψαριανός.

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010, 14:54

Υπολειτουργεί το Κ.Υ. Σαλαμίνας

Το Κ.Υ. Σαλαμίνας υπολειτουργεί, όπως και δεκάδες άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα του ΕΣΥ, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010, 14:50

Ενίσχυση του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) στην Καλλιθέα απειλείται με διακοπή της λειτουργίας του, με συνέπεια δεκάδες τυφλοί μαθητές να κινδυνεύουν να τεθούν εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας, σύμφωνα με ερώτηση βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010, 16:44

Ταλαιπωρία των ασφαλισμένων από την υπολειτουργία Τοπικής Μονάδας Υγείας ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Το θέμα της ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων από την υπολειτουργία της Τοπικής Μονάδας Υγείας ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ν. Μουδανιών του νομού Χαλκιδικής αφορά η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου.