Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010, 11:57

Σε κίνδυνο η επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα στην Πιερία

Σε σημαντικό βαθμό παρεμποδίζεται καθημερινά το έργο της παροχής υπηρεσιών προνοσοκομειακής φροντίδας του προσωπικού του Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Πιερίας, αναφέρει στην ερώτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη.

Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010, 15:03

Yπολειτουργεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Το νοσοκομείο Μεσολογγίου υπολειτουργεί όπως και δεκάδες άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα του ΕΣΥ, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010, 18:10

Προβλήματα στο πόσιμο νερό της Κορίνθου

Στο θέμα των προβλημάτων στο πόσιμο νερό της Κορίνθου αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώς Διώτη και Βασίλη Μουλόπουλου.

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010, 12:37

Μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης για την μη ομαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας

Μεγάλες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης για τη μη ομαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, αναφέρει η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010, 12:22

Μέτρα για την αντιμετώπιση της έλλειψης φαρμάκων

Ποια είναι η θέση του Υπουργείου αναφορικά με την παρατηρούμενη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά του φαρμάκου, ρωτούν τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης 4 βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010, 14:44

Απαράδεκτο το επίπεδο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που παρέχει το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ

Απαράδεκτο, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, το επίπεδο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που παρέχει το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων- Ταμείο Συντάξεων Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, αναφέρει η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010, 14:39

Απειλείται η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Λαυρίου

Απειλείται η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Λαυρίου, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010, 15:21

Εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος και το ακτινολογικό μηχάνημα στο νοσοκομείου Σάμου

Εκτός λειτουργίας βρίσκονται ο αξονικός τομογράφος και το ακτινολογικό μηχάνημα στο νοσοκομείου Σάμου, αναφέρει η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010, 16:05

Κίνδυνοι για την υγεία από επικίνδυνη ουσία στις αποδείξεις ΑΤΜ

Την ύπαρξη επικίνδυνης ουσίας στο θερμικό χαρτί που χρησιμοποιείται σε αποδείξεις ταμειακών μηχανών ΑΤΜ αναδεικνύει με γραπτή ερώτησή του στο ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010, 20:04

Ψηφίστηκε στο ευρωκοινοβούλιο η έκθεση για τη φαρμακοεπαγρύπνηση

Παρέμβαση του Μιχ. Τρεμόπουλου για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των φαρμάκων και τους όρους της αρχικής τους αδειοδότησης.