Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010, 16:48

Επίτροπος Νταλί: ′Οι δαπάνες υγείας πρέπει να θεωρούνται επένδυση για την οικονομία και την κοινωνία και όχι απλώς κόστος′

'Οι δαπάνες υγείας πρέπει να θεωρούνται επένδυση για την οικονομία και την κοινωνία και όχι απλώς κόστος' απάντησε ο Επίτροπος κ. Νταλί σε ερώτηση της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρόδης Κράτσα.

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010, 16:22

Ερώτηση Α. Τσίπρα για το Δροµοκαΐτειο νοσοκομείο

Ερώτηση για το Δροµοκαΐτειο νοσοκομείο και τις 'συνεχείς αυθαιρεσίες από τη Διοίκηση, που παρεμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του΄ κατέθεσε ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010, 16:16

Ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης

Σοβαρές ελλείψεις στην πρωτοβάθμια περίθαλψη παρουσιάζει το νησί της Σαμοθράκης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στη λειτουργία βασικών εργαστηρίων, αναφέρει η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010, 16:10

Κινδυνεύει με οριστικό λουκέτο το Κέντρο Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων Μαγνησίας

Με οριστικό λουκέτο απειλείται το Κέντρο Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων Μαγνησίας, αναφέρουν σε ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη και Αναστάσιος Κουράκης.

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010, 16:26

Καθυστερεί η εκτίμηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις επιπτώσεις επικίνδυνης ουσίας

Στο στάδιο ‘εκτίμησης της επικινδυνότητας’ παραμένουν οι έρευνες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τις επιπτώσεις που ενδεχομένως έχει στην ανθρώπινη υγεία η ουσία ‘ΔΙΣΦΑΙΝΟΛΗ-Α (ΒΡΑ)’.

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010, 13:52

Ηρ. Διώτη: ′Το υπουργείο απλά παρατηρεί τη διάλυση της δημόσιας Υγείας′

'Η πρώην υπουργός Υγείας συνειδητά απέφυγε να απαντήσει και στα τρία ερωτήματα που της είχαν τεθεί, σχετικά με την έλλειψη γιατρού, τόσο στο Περιφερειακό Ιατρείο Μητρόπολης Καρδίτσας όσο και στο Π.Ι. Ευαγγελισμού Λάρισας', αναφέρει η Ηρ. Διώτη.

Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010, 15:55

Νέο νοσοκομείο με παλιά χρέη και προβλήματα στην Κατερίνη

Πλήρως…ανέτοιμο άνοιξε τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου τις πύλες του νέο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, ακυρώνοντας στην πράξη κάθε προσδοκία των πολιτών του ν. Πιερίας, για βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας αναφέρει στην ερώτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη.

Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010, 14:32

Με παύση λειτουργίας της καρδιολογικής κλινικής απειλείται το νοσοκομείο Ζακύνθου

Τεράστιες είναι οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό στο μοναδικό νοσοκομείο της Ζακύνθου, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΤΡΙΖΑ, Βασίλης Μουλόπουλος και Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010, 14:28

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, που καλύπτει ολόκληρη την Ήπειρο, αλλά και άλλες προσκείμενες περιοχές, το τελευταίο πεντάμηνο λειτουργεί σε συνθήκες κατάστασης έκτακτης ανάγκης αναφέρει ερώτηση δυο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010, 13:16

Προβληματική η λειτουργία των μονάδων Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία

Η υπολειτουργία των μονάδων Υγείας, λόγω της έλλειψης ιατρών, στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας οδηγεί στην πλήρη απαξίωση του δημόσιου συστήματος υγείας οδηγώντας τους ασφαλισμένους 'στη λύση' των ιδιωτικών ιατρείων.