Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 13 Απριλίου 2010, 13:30

Σοβαρές ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Κ.Υ Κάτω Αχαΐας

Το θέμα των σοβαρών ελλείψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Κ.Υ Κάτω Αχαΐας αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Τσούκαλη.

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010, 17:17

Σε οριακό σημείο η λειτουργία του ΟΠΑΔ εξαιτίας της σοβαρής έλλειψης ελεγκτών ιατρών

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η λειτουργία του ΟΠΑΔ εξαιτίας της σοβαρής έλλειψης ελεγκτών ιατρών, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Σκουλάκης.

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010, 14:23

Αμιαντούχα υλικά στο Δρέπανο απειλούν την υγεία

Τα αμιαντούχα υλικά του πρώην εργοστασίου της Αμιαντίτ στο Δρέπανο Αχαΐας, απειλούν την υγεία των πολιτών, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Τσούκαλης.

Παρασκευή, 09 Απριλίου 2010, 13:54

Mειωμένη και ανεπαρκής χρηματοδότηση ΚΕ.Θ.Ε.Α. και 18ΑΝΩ

Η μειωμένη και ανεπαρκής χρηματοδότηση των δομών στήριξης του ΚΕ.Θ.Ε.Α. και του 18ΑΝΩ από την Κυβέρνηση, απειλεί τη συνέχιση και ανάπτυξη του έργου τους, αναφέρουν τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτησή τους.

Παρασκευή, 09 Απριλίου 2010, 13:48

Απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας στο Δρομοκαϊτειο ψυχιατρικό νοσοκομείο

το θέμα των απαράδεκτων συνθηκών νοσηλείας στο Δρομοκαϊτειο ψυχιατρικό νοσοκομείο αφορά η ερώτηση εξι βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρασκευή, 09 Απριλίου 2010, 12:32

Εικόνα διάλυσης στο ΓΝ Αγρινίου

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το Γενικό νοσοκομείο του Αγρινίου, με τους γιατρούς να έχουν φτάσει στα όριά τους και να αναζητούν έστω κάποιον συνομιλητή, χωρίς όμως να μπορούν να τον βρουν, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Τσούκαλης.

Παρασκευή, 09 Απριλίου 2010, 12:30

Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Κόνιτσας

Το θέμα του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Κόνιτσας αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010, 18:45

Συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης από την ΕΕ των προγραμμάτων στήριξης ψυχικά ασθενών

Πληροφορίες για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η Ε.Ε. σε σχέση με την επανένταξη των ψυχικά ασθενών στα κράτη μέλη ζήτησε με ερώτηση του προς την Επιτροπή ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου.

Τρίτη, 06 Απριλίου 2010, 15:30

Πλημμελής εφαρμογή του πλαισίου διαχείρισης Επικίνδυνων Ιατρικών Αποβλήτων

Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων αναφορικά με την πλημμελή εφαρμογή του πλαισίου διαχείρισης Επικίνδυνων Ιατρικών Αποβλήτων κατέθεσαν από κοινού στη Βουλή, οι βουλευτές Μανώλης Σκουλάκης και Έκτορας Νασιώκας.

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010, 16:53

Σε καθημερινό κίνδυνο η υγεία των νοσηλευτών στο 'Θεαγένειο'

Σε καθημερινό κίνδυνο βρίσκεται η υγεία των νοσηλευτών στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, εξαιτίας του παράνομου χειρισμού κυτταροστατικών φαρμάκων, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης.