Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010, 16:50

Δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία μαθητών λόγω φορμαλδεΰδης

Στο θέμα των δυσμενών επιπτώσεων στην υγεία μαθητών λόγω αυξημένης συγκέντρωσης φορμαλδεΰδης στις σχολικές αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής αναφέρεται η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου.

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010, 16:45

Απαράδεκτη σύλληψη ιατρών που βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας

Στο θέμα της σύλληψης ιατρών που βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας στο νοσοκομείο Λευκάδας αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου.

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010, 15:24

Πολύμηνες οι οφειλές του ΟΠΑΔ στους φαρμακοποιούς

Το θέμα των οφειλών του ΟΠΑΔ στου φαρμακοποιούς θίγει με την ερώτησή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάριος Σαλμάς.

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010, 15:54

Αποκλεισμένα από τις επείγουσες αεροδιακομιδές ασθενών τα νησιά του Αιγαίου

Αποκλεισμένα από τις επείγουσες αεροδιακομιδές ασθενών είναι τα νησιά του Αιγαίου λόγω της απαράδεκτης και απάνθρωπης πολιτικής των ιδιωτικών αεροπορικών εταιρειών, αναφέρουν στην ερώτησή τους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 13:33

Χρονίζουν τα προβλήματα λειτουργίας του φαρμακείου στο Νοσοκομείο Δράμας

Χρονίζουν τα προβλήματα λειτουργίας του φαρμακείου στο Νοσοκομείο Δράμας, αναφέρει η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου.

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 13:30

Ελλείψεις και διοικητικά προβλήματα στο Νοσοκομείο Δράμας

Το θέμα των ελλείψεων και των διοικητικών προβλημάτων στο Νοσοκομείο Δράμας αφορά η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου.

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010, 13:40

Η έλλειψη παιδιατρικών κλινικών στη Δ. Μακεδονία ευθύνεται για το θάνατο μικρού παιδιού

Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού ηλικίας ενός έτους, δυστυχώς ήρθε να επιβεβαιώσει τη δραματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης.

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010, 16:09

Σοβαροί κίνδυνοι για τους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη

Σοβαροί είναι οι κίνδυνοι για τους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη και ιδιαίτερα για τα πάσχοντα παιδιά και εφήβους μετά από την απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΕ για περικοπές χορηγούμενων Αναλώσιμων Υγειονομικού Υλικού.

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010, 13:13

Επιδείνωση της κατάστασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας

Επερωτάται η Κυβέρνηση από την ΚΟ του ΚΚΕ για την επιδείνωση της κατάστασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από το δημόσιο σύστημα και την πολιτική της.

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010, 15:34

Αντιμετώπιση του φαινομένου των πλαστών φαρμάκων

Μια αποτελεσματική νομοθετική βάση για την καταπολέμηση των ψευδεπίγραφων φαρμάκων στην εσωτερική της αγορά επιθυμεί να θεσπίσει η ΕΕ με την εισαγωγή βελτιωμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας και συστημάτων παρακολούθησης και ιχνηλασιμότητας της συσκευασίας των φαρμάκων.