Τέρψη & Ζωή

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Το in2life στηρίζει το έργο της ActionAid

Το in2life.gr έγινε ανάδοχος της μικρής Niragire από την Ρουάντα, και στηρίζει μέσω μιας μικρής ετήσιας συνδρομής το μεγάλο έργο της ActionAid στις χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου. Βοηθήστε κι εσείς, για να βοηθήσουμε κι άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2012

Οι (ανορθόδοξες) ευχές μας για τη νέα χρονιά

Υγεία, αγάπη, ευτυχία. Ναι, εντάξει, σας τα ευχόμαστε κι αυτά. Σας ευχόμαστε, όμως, επίσης να δουλεύετε λιγότερο και να πληρώνεστε καλύτερα, να μεθάτε πού και πού, να γελάτε πολύ και να δακρύζετε λίγο.

Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2012

Πώς να αποκτήσετε καλές συστάσεις για το βιογραφικό σας

Στείλατε το βιογραφικό σας, η συνέντευξη κλείστηκε και τώρα, ο υποψήφιος εργοδότης σας ζητά συστατικές επιστολές για να μάθει το παρελθόν σας… εκ των άνω. Δείτε πώς θα οργανώσετε το 'κυνήγι' των συστάσεων για να σιγουρέψετε την πρόσληψη.

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Καρπενήσι και πέριξ: Χειμωνιάτικα weekends στα καλύτερά τους

Χιονισμένες βουνοπλαγιές, μυστικά χωριουδάκια κρυμμένα πίσω από έλατα, παραμυθένια φαράγγια, ειδυλλιακά μονοπάτια και νυχτερινή ζωή που θα ζήλευαν μεγάλες πόλεις. Όσα και αν θέλετε για τα χειμωνιάτικα weekends σας, υπάρχει μια περιοχή που τα έχει όλα.

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

15 λόγοι για να κάνουμε Χριστούγεννα στο χωριό

Οι γεύσεις, τα φυσικά τοπία, η γαλήνη, η ομορφιά, το χιόνι, η οικονομία και η αυθεντική γιορτινή διάθεση είναι μόνο λίγοι από τους λόγους για τους οποίους αυτή την χρονιά ψηφίζουμε Χριστούγεννα στο χωριό. Δείτε τους υπόλοιπους και προσθέστε τους δικούς σας.

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Μέσα Μάνη: Ξεχειμωνιάζοντας στους πύργους

Μέσα Μάνη: Ξεχειμωνιάζοντας στους πύργους Πέτρινα πυργόσπιτα, λιθόκτιστα καλντερίμια, λαχταριστή κουζίνα και πεζοπορία σε ειδυλλιακά μονοπάτια. Αν νομίζετε πως η Μάνη είναι καλοκαιρινός προορισμός, δεν έχετε βολτάρει χειμώνα στα χωριά της.

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011

Déjà vu: Στο ίδιο έργο θεατές

Έχετε βιώσει το παράξενο συναίσθημα ότι ξαναζείτε μία σκηνή από το παρελθόν, που όμως δεν έγινε ποτέ; Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες έρευνες δίνουν σαφείς απαντήσεις στο τι είναι το déjà vu, διαλύοντας μύθους και παραφιλολογίες.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Βερόνα: Βόλτα στο σαιξπηρικό σκηνικό

Γραφική όσο λίγες, ασύγκριτα ρομαντική και λαμπερή χάρη στα υπέροχα αναγεννησιακά κτίρια και τα εντυπωσιακά ρωμαϊκά μνημεία. Ένα τριήμερο στην Βερόνα είναι αρκετό για να ταξιδέψεις στο παραμύθι.

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

3 tips για καλύτερη ζωή

Η ζωή μας έχει γίνει πολύ απαιτητική. Μεταξύ της δουλειάς, του σπιτιού και της οικογένειας βρίσκεσαι… εσύ. Στο coaching μαθαίνουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να κρατάς την ισορροπία του εαυτού σου για να μπορείς να απολαμβάνεις την ζωή. Πώς όμως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό;

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Γλώσσα του σώματος: Όσα λέει ένα βλέμμα...

...Ένα χαμόγελο ή μια χειρονομία, δεν τα λένε οι λέξεις. Τουλάχιστον όχι στην αρχή. Αποκωδικοποιήσαμε τη γλώσσα του σώματος στο φλερτ, για να εκμεταλλευτείτε τα hints της ή να (προσπαθήσετε να) την ελέγξετε, ανάλογα με την περίσταση.