Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 04 Μαΐου 2009

Ελσίνκι: Ανοιξιάτικη απόδραση στην παγωμένη 'κόρη της Βαλτικής'

‘Παρεξηγημένη’ ως χειμερινός προορισμός, η φιλανδική πρωτεύουσα επιφυλάσσει εκπλήξεις για τον υποψιασμένο ταξιδιώτη που δε χρειάζεται flyers με τον Άι Βασίλη για να την επισκεφθεί. Ακολουθήστε μας, στην εξερεύνηση του γραφικού λιμανιού, των πολύβουων δρόμων και των cozy café της.

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

Πράσινα σπίτια: Ενεργειακό 'λίφτινγκ' κατ'οίκον

Αν οι όροι ‘βιοκλιματική και οικολογική αρχιτεκτονική’ δεν σας λένε κάτι, τότε μάλλον έχετε μείνει πίσω. Η νέα τάση στην κατασκευή σπιτιών προωθείται σιγά σιγά και στην χώρα μας και όπως όλα δείχνουν, συνδυάζει οικολογία και οικονομία. Είστε έτοιμοι για τα ‘πράσινα’ σπίτια;

Τρίτη, 21 Απριλίου 2009

Πιστωτικές κάρτες: Χρήσιμα tips εν μέσω κρίσης

Η πιστωτική μας κάρτα μπορεί να μετατραπεί από τον καλύτερο σύμμαχο, στον χειρότερο εχθρό, αν δεν την διαχειριστούμε σωστά και με σύνεση. Με την οικονομική κρίση να κοστίζει σε ρευστότητα, το «μάζεμα» των οφειλών μας έχει μεγαλύτερη αξία. Τα γιατί και τα πως της οργάνωσης των χρεών σας.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009

Εσείς πόσο... Savoir Vivre τύπος είστε;

Πόσο… καλοαναθρεμμένοι είστε; Πόσα γνωρίζετε για τους κανόνες καλής συμπεριφοράς στο φλερτ, στην γέννηση ενός μωρού, σε ένα εστιατόριο; Πουριτανικό απομεινάρι του παρελθόντος ή ανάγκη για καλύτερη ζωή, το Savoir Vivre υπάρχει στην ζωή μας. Δεν υπάρχει;

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2009

Πώς να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος στο πρώτο ραντεβού

Ο ασφαλής τρόπος να καταλάβετε αν ο/η συνοδός σας ενδιαφέρεται ήδη από το πρώτο ραντεβού, δεν έχει καθόλου να κάνει με αυτά που λέει. Κρύβεται σε μια σειρά ενστικτωδών κινήσεων και χειρονομιών την οποία έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε body language.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009

Google Ocean: Ψηφιακές βουτιές στη χαμένη Ατλαντίδα

Εξερευνήστε τους ωκεανούς της Γης, καταδυθείτε στο βαθύτερο σημείο τους, δείτε φωτογραφίες ναυαγίων και θαλάσσιας ζωής και απολαύστε θεαματικά υποβρύχια video, με το νέο διαδικτυακό εθισμό που δημιούργησε η Google.

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2009

Συνάδελφοι - σαμποτέρ: Πώς θα τους αντιμετωπίσουμε;

Μην αφήνετε τους “συναδέλφους-σαμποτέρ” να σας χαλούν τη μέρα και να θέτουν σε κίνδυνο τη δουλειά και την καριέρα σας. Εντοπίστε τους και μάθετε ποιοι είναι οι αποτελεσματικότεροι τρόποι για να τους αντιμετωπίσετε.

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

10 πρωτότυπες ιδέες για low budget ραντεβού

Πρώτο ραντεβού. Θέλετε να την εντυπωσιάσετε, να την διασκεδάσετε και να της χαρίσετε ένα αξέχαστο ραντεβού, που δεν θα σας κοστίσει όμως μια περιουσία. Αλλά πώς; Επιστρατεύουμε την γυναικεία μας φύση και σας αποκαλύπτουμε 10 επιτυχημένες συνταγές.

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009

Μικροί χώροι: Tips για να ζείτε άνετα σε 40 τετραγωνικά

Χωράει μια ολόκληρη ζωή μέσα σε σαράντα τετραγωνικά; Πολύ πιο άνετα απ' όσο φαντάζεστε. Δείτε μερικές απλές ιδέες και πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα τον ελάχιστο χώρο που έχετε στη διάθεσή σας, και να τον κάνετε να δείχνει μεγαλύτερος.

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2009

Πώς να φαίνεστε ψηλότεροι

Ποιος δεν θα ήθελε να είναι λίγους έστω πόντους ψηλότερος; Μην κατηγορείτε την κληρονομικότητα. Ό,τι δεν έκανε η φύση, μπορούν να το κάνουν τα ρούχα. Αρκεί να ξέρετε τι ψάχνετε. Unisex συμβουλές για ψευδαισθήσεις που δίνουν αυτοπεποίθηση.