Τέρψη & Ζωή

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009

Πώς να 'αμολήσετε' καλούμπα

Χαρταετοί, λαγάνες, πικνίκ και μπόλικο ούζο θα μας κρατήσουν παρέα και σε αυτά τα Κούλουμα. Φτιάξτε το δικό σας χαρταετό, οργανώστε ένα πικ νικ και δείτε συνταγές για τα εδέσματα της πιο διάσημης Δευτέρας του χρόνου.

Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2009

Δουλειά από το σπίτι: Εργασία ή απάτη;

'Έξτρα εισόδημα έως και δύο χιλιάδες ευρώ το μήνα, με δύο ώρες δουλειά από το σπίτι'. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Μάθετε να ξεχωρίζετε τις απάτες από τις πραγματικές ευκαιρίες εργασίας.

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2009

5 γαμήλια μυστικά (που δεν μαρτυρά ποτέ κανείς)

Δεν είμαστε αφελείς. Δεν πιστεύουμε πια στα παραμύθια. Κι όμως, όλοι κάπου βαθιά μέσα μας ελπίζουμε στον πραγματικό έρωτα. Στην μεγάλη αγάπη που θα μας συγκλονίσει θα μας παρασύρει σε ένα αέναο, περιπετειώδες ταξίδι γεμάτο πάθος. Σε Αυτόν ή Αυτήν που θα έρθει ξαφνικά στην ζωή μας και θα μείνει. Για πάντα.

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2009

Έχασες τη δουλειά σου. Και τώρα;

Όλοι μας λίγο-πολύ αυτές τις μέρες έχουμε κάποιον γνωστό, φίλο ή συγγενή που μόλις έχασε τη δουλειά του. Ίσως και εμείς να είμαστε σε αυτήν την θέση. Πώς θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε ψυχολογικά και οικονομικά;

Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2009

Οργάνωση γραφείου: Mission impossible ή μήπως όχι;

Πιστεύετε ότι χρειάζεστε κάποιον επαγγελματία για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας; Ξανασκεφτείτε το. Με τα κατάλληλα εργαλεία και την σωστή στρατηγική, μπορείτε να γίνετε και εσεις ένας άριστα οργανωμένος επαγγελματίας, αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας.

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009

Έλα να πάμε στα Καλάβρυτα...

Μια διαδρομή με τραίνο που έγινε θρύλος. Μια Ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Μια περιοχή προικισμένη με απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Και μια πόλη με άρωμα χωριού κι αέρα κοσμοπολίτικο. (Ξανα)εξερευνούμε τα χειμωνιάτικα Καλάβρυτα. Ακολουθήστε μας.

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009

Hamilton Island: Ο παράδεισος του εργαζόμενου

Κάπως έτσι χαρακτηρίζουν τα μέσα το εν λόγω τροπικό νησί του Queensland της Αυστραλίας, που εδώ και δύο μέρες ζητά επιστάτη, με μηνιαίες αποδοχές περί τα 17.000 ευρώ τον μήνα. Ενδιαφέρεστε; Δεν είστε οι μόνοι...

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο γραφείο

Για τους περισσότερους από εμάς, η ιδέα του να περνάμε 24 ώρες το 24ωρο μαζί με τον/την σύντροφό μας, ακούγεται σαν μία τρομακτική πρόκληση. Για άλλους όμως αυτό σημαίνει ευτυχία. Και, κρίνοντας από τις συμβουλές τους, δεν ακούγεται ακατόρθωτη.

Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2009

10 ευχές για τη νέα χρονιά

Αν είχατε μόνο μία ευχή για το 2009 ποια θα ήταν αυτή; Και πόσο σημαντικό θα ήταν για εσάς να πραγματοποιηθεί; Κλείνουμε τα μάτια, σφίγγουμε τα χέρια και ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά μία από τις 10 ευχές μας να βγει αληθινή.

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2008

Ζαγορά: Η μαγεία μένει... πίσω απ' το βουνό

Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε για το Πήλιο. Ακολουθήστε το φιδωτό δρόμο που καταλήγει στην πίσω πλευρά του βουνού και... ξαναθυμηθείτε τα, σε ένα χωριό που αν δεν ήταν τόσο sui generis θα μπορούσε να είναι η επιτομή όλων των λόγων για τους οποίους λατρεύουμε το βουνό των Κενταύρων.