Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2008

Φλωρεντία: Σαν κινούμενος πίνακας

Περπατήσαμε στα μεσαιωνικά πέτρινα δρομάκια της Φλωρεντίας, θαυμάσαμε κτίρια και μνημεία μοναδικής αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, και ονειρευτήκαμε πάνω από την ιστορική Ponte Vecchio. Bρεθήκαμε, έπειτα, στο μαγεμένο San Gimignano και ζήσαμε το όνειρο της Τοσκάνης...

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

Ταξιδεύοντας χωρίς αποσκευές

Ακόμη κι αν το ποσό σας φαίνεται αμελητέο, η τέχνη που τα τελευταία χρόνια αποκαλείται 'light traveling' θα σας φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις.

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2008

Γιορτινή διακόσμηση: Καν'το μόνος σου!

Φτιάχνουμε μόνοι μας στολίδια, συγκεντρώνουμε πρωτότυπες ιδέες και μαθαίνουμε τις νέες τάσεις για να κάνουμε τη φετινή μας διακόσμηση πιο λαμπερή, πιο εορταστική αλλά και πιο μοναδική από ποτέ.

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2008

Ντίσελντορφ: Καταρρίπτοντας τους μύθους

Οι γκρίζοι συνειρμοί του μεταπολεμικού μεταναστευτικού ρεύματος μένουν στην πόρτα. Η οποία ανοίγει για να αποκαλύψει μια πόλη με ιστορία υπερήλικα, καρδιά μικρού παιδιού και attitude εφήβου.

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

Σαράγιεβο: Κάθε τέλος, μια αρχή

Η πάλαι ποτέ πολιτιστική πρωτεύουσα της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας δε μαζεύει τα συντρίμμια του παρελθόντος της. Τα ενσωματώνει στην καθημερινότητά της, για να θυμίζει στον εαυτό της πως έχει κάθε μέρα λόγο να γιορτάζει τη ζωή. Και να συμπαρασύρει τους επισκέπτες της στη γιορτή.

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008

H τέχνη της διαπραγμάτευσης: Tips από τους... ειδικούς

Για πολλούς η διαπραγμάτευση είναι τέχνη. Για άλλους μία ακόμα βαρετή διαδικασία. Όπως και νά’χει, σε οποιαδήποτε φάση της εργασιακής σας ζωής, θα πρέπει να ξέρετε να διαπραγματεύεστε σωστά για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Στελέχη εταιρειών μας δίνουν τα βασικά tips, για μια επιτυχημένη διαπραγμάτευση.

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2008

Πόλη με στυλ και χαρακτήρα; Forza Barca!

Μετά από δύο δεκαετίες 'ολικής επαναφοράς', η Βαρκελώνη έχει μετατραπεί σε μία από τις πιο δυναμικές και στιλάτες πόλεις του κόσμου. Ο Γκαουντί, ο Πικάσο και ο Μιρό την επέλεξαν για να δημιουργήσουν. Και εμείς για να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα...

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2008

Τζουμέρκα: Ομορφιά χωρίς 'καπέλο'

Αν νομίζετε ότι οι διακοπές στο βουνό θα σας στοιχίσουν σώνει και καλά μια περιουσία, δεν έχετε ανακαλύψει τα Τζουμέρκα. Πιο 'άγρια' και λιγότερο τουριστικά από τα ξαδελφάκια Ζαγόρια, τα Τζουμέρκα περιμένουν τους λάτρεις της απίστευτης θέας και των απλών διακοπών. Α, και του καλού τσίπουρου.

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2008

Σκύρος... revisited: Πάνω στην άμμο τη φθινοπωρινή

Νησί τέτοια εποχή; Κι όμως. Με την ομορφιά των παραλιών της να περνά σε δεύτερη μοίρα, η Σκύρος μας προ(σ)καλεί να εντυπωσιαστούμε από αυτό που πραγματικά είναι. Ένας τόπος γεμάτος παράδοση, ειδυλλιακά φυσικά τοπία, αξιοθέατα και θεϊκές γεύσεις.

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008

Τι υποδηλώνει το γραφείο μας για την προσωπικότητά μας;

Οι καιροί έχουν αλλάξει και πλέον το γραφείο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την προσωπικότητα του εργαζομένου. Αυτοκόλλητα, αφίσες, κούπες όλα αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα του ‘ιδιοκτήτη’.