Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008

Δυτικό Πήλιο: Ανόθευτη μαγεία

Το Πήλιο το ξέρετε. Την… άλλη πλευρά του, όμως; Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ο Δήμος Μηλεών με τα επτά χωριά του περιμένει τους επισκέπτες που θα απαρνηθούν λίγο από τον κοσμοπολιτισμό, σε αντάλλαγμα για την φυσική ομορφιά, την αναλλοίωτη παράδοση, την αυθεντική φιλοξενία και την καλύτερη θέα του Βουνού των Κενταύρων.

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2008

Αλεξάνδρεια: Μια πόλη εξόχως… ελληνική

H Αλεξάνδρεια, όπως φανερώνει και το όνομά της, είναι πόλη με έντονο ελληνικό στοιχείο, πλούσια ιστορία και ταυτόχρονα, μια από τις πιο εντυπωσιακές πόλεις της Μεσογείου, συνδυάζοντας τη μοντέρνα αρχιτεκτονική με το σεβασμό στις αξίες του παρελθόντος. Επιχειρήσαμε ένα οδοιπορικό.

Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2008

Ανακαίνιση σπιτιού: Χρήσιμες συμβουλές δια... αρχιτεκτονικής χειρός

Βαρεθήκατε το σπίτι σας αλλά αδυνατείτε να αγοράσετε καινούργιο; Μία ριζική ανακαίνιση στους χώρους και ανανέωση στη διακόσμηση των δωματίων μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα. Συμβουλευτήκαμε την άποψη της ειδικού και ετοιμαζόμαστε να δώσουμε στο σπίτι μας νέα πνοή.

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2008

Ποιοι είναι οι χειρότεροι οδηγοί της Ευρώπης;

Αν βιαστήκατε να απαντήσετε... δε θα σας απογοητεύσουμε πολύ. Οι Έλληνες καταλαμβάνουμε την τέταρτη θέση στη λίστα των χειρότερων Ευρωπαίων οδηγών, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes που βασίστηκε στα στοιχεία τροχαίων ατυχημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2008

City breaks: 10 tips για 'γεμάτα' weekends

Weekend για shopping στο Λονδίνο; 48 ώρες στο Βερολίνο; Σ/Κ στην Ανατολική Ευρώπη; Με ένα low cost εισιτήριο και τα tips που συγκεντρώσαμε για εσάς, το τέλος της εβδομάδας θα είναι πολύ πιο συναρπαστικό από το κλασσικό καφέ-ποτό-ταβερνάκι.

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2008

Καστοριά: Στις όχθες της λίμνης

Μια λίμνη με κρυστάλλινα νερά που μοιάζουν μαγεμένα, μερικά αρχοντικά περασμένων αιώνων, πολλά μουσεία και λίγη βυζαντινή αύρα... Τι άλλο χρειάζεται μια πόλη για να μοιάζει παραμυθένια; Ακολουθήστε μας στην εξερεύνηση της υδάτινης ομορφιάς του Βορρά.

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2008

'Ζεστάνετε' το σπίτι χωρίς... καλοριφέρ

Δικαιολογήστε και... αξιοποιήστε την τάση για cocooning που συνεπάγεται η εποχή δημιουργώντας αίσθηση ζεστασιάς σε όλους τους χώρους του σπιτιού, χωρίς να ανεβάσετε το θερμοστάτη, με τα δέκα απλά tips που συγκεντρώσαμε για εσάς.

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2008

5 ταξιδιωτικοί μύθοι ζητούν αγοραστή

Δεν υπάρχουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Δε βρίσκεις δωμάτιο τις μέρες των Ολυμπιακών. Δεν μπορείς να πας μόνος στη Βραζιλία, είναι επικίνδυνα. Δεν μπορείς να καπνίζεις στο αεροπλάνο, δε φτάνει το οξυγόνο. Καιρός να ξεκαθαρίσουμε μερικούς μύθους που δημιούργησε η ανάπτυξη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2008

Προνόμια: Τι να ζητήσετε αντί... αυξήσεως

Ζητήσατε αύξηση, αλλά... ατυχήσατε. Μην χάνετε το κουράγιο σας! Δείτε ποια προνόμια μπορείτε να διεκδικήσετε αντικαθιστώντας το ρευστό που δεν σας δόθηκε, και ίσως διαπιστώσετε ότι τελικά η εξέλιξη δεν είναι καθόλου άσχημη...

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2008

Βιέννη: Too Good To Be True

Αυτοκρατορικά ανάκτορα, καταπράσινα πάρκα, πεντακάθαροι δρόμοι... Μία πόλη σαν παραμύθι. Μπορεί κάτι τέτοιο είναι αληθινό στην Ευρώπη ή απλά απέχει τόσο πολύ από αυτό που οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει για πρωτεύουσα; Στη Βιέννη φαίνεται πως μπορεί.