Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2008

Διαμάντια: Όλα άρχισαν με μία πέτρα...

Ο μαγικός κόσμος των πολύτιμων λίθων δεν έχει πλέον μόνο φανατικούς θαυμαστές αλλά και πλήρως ενημερωμένους εν δυνάμει αγοραστές που σνομπάρουν την prêt-a-porter αγορά κοσμημάτων και απαιτούν, ακόμα και από τους μεγαλύτερους οίκους, αποκλειστικότητα.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2007

Βιβλία για δώρα με… νόημα

Η αξία των δώρων αυτές τις μέρες αυτονόητη και προφανής και για τους 'βιβλιοφίλ' κάτι παραπάνω, αφού οι αργίες προσφέρονται για παρατεταμένη ενασχόληση με το αγαπημένο τους… άθλημα.

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2007

Χριστουγεννιάτικα δώρα: 20 ιδέες για όλους!

Ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα του να μεγαλώνουμε -ίσως το μεγαλύτερο- είναι ότι σταματάμε να σκεφτόμαστε σαν παιδιά. Ακόμα χειρότερα, ξεχνάμε πολλές φορές ποια ήταν τα πράγματα που μας έκαναν ευτυχισμένους όταν ήμασταν παιδιά, τότε που οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες μας έφταναν μέχρι τα χαμηλότερα κλαδάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2007

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες...

Νομίζετε ότι κάνετε τα πάντα για εκείνη κι όμως το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Είστε διατεθειμένος να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω; Πιστέψτε μας, αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι τόσο μα τόσο απλό...

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2007

Νότια Βοημία: Μεσαιωνικές πόλεις σε μαγεμένα δάση

Κρύσταλλα. Ραψωδίες. Μποέμηδες. Αψέντι. Ξεχάστε όλους τους κλασσικούς συνειρμούς που γεννά το όνομά της κι ακολουθήστε μας στην αναζήτηση του αληθινού προσώπου της Βοημίας. Αυτού με τα μαγεμένα δάση, τα παραμυθένια κάστρα, τις κρυστάλλινες λίμνες, τα κουκλίστικα χωριά. Και την καλύτερη μπίρα του κόσμου.

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2007

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού: Βάλτε τα γιορτινά του!

Η πιο ευχάριστη ίσως στιγμή κατά την αναμονή των Χριστουγέννων είναι η προετοιμασία του σπιτιού μας: Το καινούργιο δέντρο, τα λαμπερά στολίδια. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχουν 'τάσεις', αλλά προτάσεις που θα μας βοηθήσουν να το μετατρέψουμε σε γιορτινή φωλιά.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2007

Μπριτζ: Ένα άθλημα για... 'master-minders'

Τι είναι το Mπριτζ; Γιατί έχει τόσους φανατικούς; Πού και με πόσα θα μάθουμε να παίζουμε; Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ, κ. Σ. Κουτρούμπας, μας ανοίγει τα... τραπουλόφυλλα της καρδιάς του.

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2007

Θεσσαλονίκη: Λύνοντας το 'γρίφο' της ομορφιάς

Η πόλη κάνει, τελικά, τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος την πόλη; Περπατήσαμε την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας, χαθήκαμε στις γειτονιές της, εντοπίσαμε τα hot spots της, φάγαμε στις καλύτερες ταβέρνες της και ζαλιστήκαμε στα μπαράκια της για να απαντήσουμε αυτό και άλλα προαιώνια ερωτήματα.

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2007

Αποτυχημένα Interviews: Και πίστεψες ότι θα σε προσλάβουν;

Έχετε πρόβλημα να βρείτε δουλειά; Χαμογελάστε. Σε επίπεδο βιογραφικών και συνέντευξης υποψηφίων, μια νέα έκθεση αποκαλύπτει πόσο πίσω είναι μια μερίδα του ανταγωνισμού. Ένα αφιέρωμα στις γκάφες σε βιογραφικά και συνεντεύξεις για εργασία.

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2007

Βρυξέλλες: Στην πρωτεύουσα της Ευρώπης

Ιστορία αιώνων, σύγχρονη ανάπτυξη, φιλελεύθερες απόψεις, χαλαρό lifestyle, νυχτερινή ζωή, πολιτισμική κληρονομιά, πανέμορφες γειτονιές, φρέσκες βάφλες. Οι Βρυξέλλες έχουν ό,τι χρειάζεται για να υποστηρίξουν τον τίτλο της πρωτεύουσας μιας ολόκληρης ηπείρου.