Video

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 10:34

Σακχαρώδης διαβήτης και καλοκαίρι

Ο Χρήστος Ζούπας, Διαβητολόγος, Διευθυντής Διαβητολογικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ, μας ενημερώνει για τον Σακχαρώδη διαβήτη. Ο Σακχαρώδης Διαβήτης δεν θεωρείται πλέον αρρώστια, αλλά τρόπος ζωής! Η σύγχρονη τεχνολογία σε συνδυασμό με την πληθώρα των νέων φαρμακευτικών σκευασμάτων και Ινσουλινών βελτίωσε σημαντικά την ποιότητα ζωής κάθε ανθρώπου, που έρχεται σε επαφή με το Σακχαρώδη Διαβήτη.

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, 11:16

LIVE μετάδοση - 8η Ημερίδα 'Βήματα Ασθενών' για τις Σπάνιες Παθήσεις

Παρακολουθήστε ζωντανά την 8η Ημερίδα Βήματα Ασθενών με θέμα: «Σπάνιος σημαίνει μοναδικός - Μια ξενάγηση στο χώρο των σπάνιων παθήσεων και αυτών που επηρεάζουν ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού» Είναι αφιερωμένη στις σπάνιες παθήσεις και θα εστιάσει στην αντιμετώπισή τους από τους γιατρούς, αλλά και στο πώς αισθάνονται οι ίδιοι οι ασθενείς, μιας και η αοριστία και η ανασφάλεια, τους βάζουν σε μια επίπονη διαδικασία.

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019, 11:18

‘Φέρτε τη Νευροϊνωμάτωση στο φως’

Η Νευροϊνωμάτωση είναι μια σπάνια ασθένεια για την οποία γίνονται έρευνες προκειμένου να υπάρξει καλύτερη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019, 11:22

Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα έχει θέμα: «My Invisible MS – Η αόρατή μου Πολλαπλή Σκλήρυνση» και θέτει ως προτεραιότητα την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση γύρω από τα αφανή συμπτώματα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης και την επίσης μη ορατή επίπτωσή της στην ποιότητα ζωής.

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019, 12:43

Καθημερινά και μη προβλήματα της σπονδυλικής στήλης

O Ηλίας Παπαδόπουλος, Ορθοπαιδικός, Διευθυντής Τμήματος Σπονδυλικής Στήλης ΥΓΕΙΑ, μας ενημερώνει για τα συνηθέστερα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης και την αντιμετώπιση αυτών με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019, 13:10

ΕΛΛΟΚ: 'Θέλουμε να ακουστεί η φωνή μας'

Με κεντρικό σύνθημα "Θέλουμε να ακουστεί η φωνή μας", το 3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ, είχε ως στόχο να αποτελέσει την πύλη, που θα οδηγήσει στο σχεδιασμό και την εφαρμογή αποφάσεων, οι οποίες θα βελτιώσουν στην πράξη τη ζωή των ασθενών με καρκίνο στη χώρα μας.

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 11:27

Σημαντικά συμπεράσματα από το 4ο Διεθνές Αθηναϊκό Συμπόσιο Γαστρεντερολογίας

Το 4ο Διεθνές Αθηναϊκό Συμπόσιο που διεξήχθη στις 6 και 7 Ιουλίου 2018 στέφθηκε για άλλη μια φορά με μεγάλη επιτυχία.

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, 09:11

Τι είναι το άσθμα, ποια τα συμπτώματα και η αντιμετώπισή του

Το άσθμα είναι μία χρόνια νόσος η οποία χαρακτηρίζεται από μεταβαλλόμενη στένωση των αεραγωγών και από μία πλειάδα ερεθιστικών παραγόντων.

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019, 21:29

Οι εξελίξεις στην αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος

Η χρήση του ρομποτικού βραχίονα αποτελεί ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο για την επιτυχή έκβαση των επεμβάσεων της αρθροπλαστικής του γόνατος και του ισχίου.

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019, 10:12

Αντιμετώπιση συγγενών και επίκτητων παθήσεων του παιδικού μυοσκελετικού συστήματος

Στην Παιδοορθοπαιδική κλινική του ΜΗΤΕΡΑ αντιμετωπίζονται περιπτώσεις που αφορούν τα παιδικά τραύματα όπως κατάγματα, διατομές τενόντων, θλαστικά τραύματα καθώς και αξονικές παραμορφώσεις άνω και κάτω άκρων.