Video

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013, 12:14

Vodafone World of Difference

Ορισμένα από τα προβλήματα των ασθενών με άνοια προσπαθεί να καλύψει το πρόγραμμα Vodafone World of Difference, αναλαμβάνοντας τον μισθό της ψυχολόγου Ευγενίας Τουρίκη.

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013, 15:48

Κέντρο μαστού στο Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου

Η ευρύτατη διάδοση του καρκίνου του μαστού τα τελευταία χρόνια καθιστά αναγκαία την πρόληψη της νόσου, η οποία με τη σειρά της προϋποθέτει τη γνώση των παραγόντων κινδύνου και των καθοριστικών παραγόντων για την ανάπτυξή της.

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013, 15:00

Πανελλήνιο πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης: Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη

Πανελλήνιο πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Ελληνικής κοινής γνώμης γύρω από τα σοβαρά οφθαλμολογικά νοσήματα ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του 2012 η Ελληνική Ομοσπονδία Οφθαλμολογικών Εταιρειών (Ε.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013, 11:22

Τρόφιμα κατά των ιώσεων

Για να αποφύγουμε τις ιώσεις και τα κρυολογήματα θα πρέπει να υιοθετήσουμε ένα σωστό τρόπο διατροφής για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013, 12:38

8 στους 100 Ευρωπαίους πάσχουν από σπάνια πάθηση

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα νόσημα θεωρείται σπάνιο όταν προσβάλλει λιγότερα από 5 στα 10.000 άτομα. Ο αριθμός αυτός ίσως φαίνεται μικρός, αλλά μεταφράζεται σε 246.

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013, 13:57

Η συνταγή για την καλή στύση

Η στυτική δυσλειτουργία ταλαιπωρεί ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών κάθε ηλικίας, ενώ τα αίτια της εμφάνισής της μπορεί να είναι είτε ψυχολογικά, είτε παθολογικά.

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013, 12:17

Μύθοι του σεξ

Το μέγεθος μετράει; Ο άντρας είναι πάντα έτοιμος για σεξ; Το ζευγάρι πρέπει να κάνει κάθε μέρα έρωτα; Η έλευση ενός παιδιού στην οικογένεια σκοτώνει τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού; Αυτοί είναι μερικοί απο τους πιο διαδεδομένους μύθους για το σεξ που επηρεάζουν αρνητικά την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών.

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013, 13:21

Prix Galien: O σημαντικότερος θεσμός βράβευσης της φαρμακευτικής βιομηχανίας

Σύμμαχο στην προσπάθεια η χώρα να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης αποτελεί η φαρμακευτική βιομηχανία, και για το λόγο αυτό, προωθείται νέο νομοθετικό πλαίσιο για τις κλινικές μελέτες και άμεση θεσμική αναμόρφωση του ΕΟΦ, στον οποίο θα συγκεντρωθούν όλες οι αρμοδιότητες για το φάρμακο.

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013, 09:32

Τι είναι το Bypass

O Καθηγητής Καρδιολογίας Δρ.Στεφανάδης Χριστόδουλος, μας εξηγεί ότι η αορτοστεφανιαία παράκαμψη ή μπαϊ πας (bypass) είναι μια επέμβαση, η οποία βοηθάει στη βελτίωση της ροής του αίματος στις στεφανιαίες αρτηρίες της καρδιάς στα άτομα με σοβαρή στεφανιαία νόσο.

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013, 11:18

Η ομορφιά στην εποχή της οικονομικής κρίσης

Την δύσκολη εποχή που διανύουμε είναι σημαντικό να έχουμε ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση. Η βελτίωση της εξωτερικής μας εμφάνισης μπορεί σίγουρα να βοηθήσει σε αυτό ενώ έχει αποδειχθεί ότι πολλοί άνθρωποι σε περιόδους αυξημένης ανεργίας αναζητούν τρόπους βελτίωσης της εμφάνισής τους ώστε να βρουν ευκολότερα δουλειά.