Video

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2012, 17:16

Υστεροσκόπηση

Μία νέα και πρωτοποριακή μέθοδος έρχεται να βελτιώσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής όλων των γυναικών. Είναι η ‘υστεροσκόπηση’ που αποτελεί μια πρωτοποριακή μέθοδο εξέτασης του εσωτερικού της μήτρας με μεγάλη ακρίβεια και αξιοπιστία.

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012, 09:52

Κρίσιμα στάδια στην ανάπτυξη λόγου στα παιδιά

Καθυστέρηση λόγου σημαίνει ότι οι λέξεις ή οι προτάσεις δεν γίνονται κατανοητές ή δεν χρησιμοποιούνται ανάλογα με την αντίστοιχη ηλικία του παιδιού.

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012, 10:56

Λαπαροσκοπική χειρουργική στην γυναικολογία

Θα μπορούσε ο ‘καλός’ χειρουργός - γυναικολόγος σας με τον ‘συνεργάτη’ ρομπότ του, να σας εξασφαλίσει το ίδιο αξιόπιστο αποτέλεσμα, υψηλότερης ακρίβειας, άνευ πόνου και τομών, αντίθετα από αυτό που έως τώρα βιώνατε στα γυναικολογικά σας προβλήματα; Ο Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος Χηνιάδης Χ.

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012, 12:47

Διαταραχές φωνής

Η Λογοπαθολόγος Ρουσοχατζάκη Μαρία αναλύει τα κυριότερα προβλήματα της κακής χρήσης των φωνητικών χορδών, στους επαγγελματίες και μη.

Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012, 14:53

Το καλοκαίρι για τους διαβητικούς

Οι ζέστες προχωρούν, το καλοκαίρι κορυφώνεται και όλοι λίγο-πολύ σχεδιάζουμε κάποιες διακοπές, σύντομες ή όχι. Κανένα πρόβλημα.

Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012, 17:45

Ανησυχητικά συμπεράσματα για την ψυχική υγεία των Ελλήνων

Το άγχος, η αγωνία και η απόγνωση έχουν επηρεάσει απ’ ότι φαίνεται όλες τις ηλικίες.Πρόκειται για συναισθήματα που βιώνουν εντόνως σήμερα οι Έλληνες εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης, της ανεργίας, της ανασφάλειας.

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2012, 14:59

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα μπορούν να αποφευχθούν

Tα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν ένα μεγάλο ιατρικό και κοινωνικό πρόβλημα τόσο για τη χώρα μας όσο και για τις υπόλοιπες αναπτυγμένες χώρες, αναφέρει ο Χάρης Δημοσθενόπουλος, Κλινικός Διαιτολόγος-Βιολόγος και Μέλος ΔΣ Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα.

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012, 10:36

Σωλήνας διατροφής και τα περιττά κιλά εξαφανίζονται!

Μπορούμε να κατορθώσουμε να χάσουμε σημαντικό βάρος σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Ο σωλήνας διατροφής είναι κατάλληλος για εισαγωγή αλλά και για να τον μεταφέρουμε.

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, 17:22

Βελτίωση της αντιμετώπισης του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1

Ο Παθολόγος - Διαβητολόγος, Υπεύθυνος Διαβητολογικού Κέντρου - Ιατρείου Παχυσαρκίας και Μεταβολισμού, ΓΝ Πειραιά ‘ΤΖΑΝΕΙΟ’ κύριος Μελιδώνης Ανδρέας, μας ενημερώνει για τα νεότερα δεδομένα που υπάρχουν για την αντιμετώπιση του διαβήτη τύπου 1.

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, 12:13

Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος

Το 90 τοις εκατό των μελανωμάτων, αν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν.Με την πρωτοβουλία της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί την αφετηρία για μία ολόκληρη εβδομάδα αφιερωμένη στην πρόληψη, την ‘Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος’, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 21 έως 25 Μαΐου.