Video

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012, 17:31

Σε νέες εγκαταστάσεις λειτουργεί πλέον η Κλινική ΓΑΙΑ

Τα επίσημα εγκαίνια των νέων της εγκαταστάσεων, πραγματοποίησε η Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ‘Γαία’ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, στο Μαρούσι.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012, 12:04

Η διατροφή της εγκύου προλαμβάνει την παιδική παχυσαρκία

Θεωρείται μία από τις μάστιγες της εποχής μας για τον ανεπτυγμένο κόσμο, με υψηλά ποσοστά εμφάνισης και στην Ελλάδα. Ο λόγος για την παιδική παχυσαρκία, η οποία αποτελεί διπλό κίνδυνο, καθώς επηρεάζει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική ανάπτυξη.

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012, 14:34

Διευκρινίσεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

To πρόγραμμα πιστοποίησης και ελέγχου των υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ).

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012, 11:29

Ορμονοθεραπεία στην εμμηνόπαυση

Όταν η γυναίκα φτάνει στην εμμηνόπαυση, προσβλέπει σε τουλάχιστον άλλα 30 χρόνια υγιούς και παραγωγικής ζωής. Η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης, όμως, επιφέρει αλλαγές στη συχνότητα των νοσημάτων που σχετίζονται με την έλλειψη οιστρογόνων.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012, 12:26

Πόσο επηρεάζει το Μνημόνιο την καρδιά μας

Η ανεργία, η οικονομική δυσπραγία, παράλληλα με την αυξανόμενη πίεση λυγίζουν τους ώμους των κατοίκων της χώρας μας, με αποτέλεσμα να βιώνουν καθημερινά άγχος και να παθαίνουν κατάθλιψη με καταστροφικά για την υγεία τους αποτελέσματα: δεν αυξάνονται μόνο οι αυτοκτονίες αλλά και τα καρδιαγγειακά επεισόδια.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012, 14:35

Επτά χιλιάδες οι θάνατοι από Καρκίνο του Πνεύμονα ετησίως στην Ελλάδα

Σταθερά ανοδική είναι η πορεία του καρκίνου του πνεύμονα στην Ελλάδα. Η καπνιστική συνήθεια έχει αναγάγει τη νόσο σε πρόβλημα δημόσιας υγείας με ενδημικές διαστάσεις.

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012, 15:27

Τι πρέπει να προσέχεις επιλέγοντας ελαιόλαδο;

H τυποποίηση του ελαιολάδου είναι πολύ σημαντική καθώς διασφαλίζει τόσο την εγγύηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του προϊόντος, όσο και την σταθερή του ποιότητα.

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012, 13:22

Οδηγίες για κάψιμο λίπους σε 20 λεπτά

Οι γυναίκες δυσκολεύονται πολύ περισσότερο σε σχέση με τους άνδρες στην προσπάθεια τους να χάσουν τα περιττά κιλά, για τον απλούστατο λόγο ότι το σώμα τους έχει κατασκευαστεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε να αποθηκεύει περισσότερο λίπος, ενώ το μυϊκό τους σύστημα υστερεί εκ γενετής σε σχέση με αυτό των ανδρών.

Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012, 13:14

Η πορεία του καρκίνου στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ., ένα ποσοστό που υπερβαίνει το 30 τοις εκατό των καρκίνων μπορεί να προληφθεί.Στις περισσότερες χώρες του κόσμου, όπως και στην Ελλάδα, ο καρκίνος αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου μετά τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012, 13:54

Ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας

Η ‘ωχρά κηλίδα’ δεν είναι πάθηση, όπως πολλοί πιστεύουν, είναι περιοχή που μπορεί να προσβληθεί από πολλές και διάφορες παθήσεις.