Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Στυτική δυσλειτουργία: Αιτίες, διάγνωση και θεραπεία

Βλάβες στα νεύρα, στις αρτηρίες, στους μαλακούς μύες και στους ινώδεις ιστούς, οι οποίες είναι συχνά αποτέλεσμα κάποιου νοσήματος, είναι η πιο κοινή αιτία για την εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας. Πώς αντιμετωπίζεται;

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Πώς να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη

Επτά τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας εύκολη αν πάσχετε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Πρακτικές συμβουλές για τη διαρρύθμιση του χώρου.

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Παχυσαρκία και σεξ: Πώς επηρεάζεται η ερωτική ζωή

Πώς είναι η σεξουαλική ζωή των ανθρώπων με πολλά παραπάνω κιλά; Πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη ζωή τους; Τι δείχνουν έρευνες.

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Το άγχος της νοσηλείας όταν ο ασθενής είναι παιδί

Ποιες είναι οι πιθανές αντιδράσεις ενός παιδιού που νοσηλεύεται, ανάλογα με την ηλικία του; Πώς μπορούμε να ανακουφίσουμε τη δυσφορία και το άγχος του.

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Ουρολοίμωξη στους ενήλικες: Πρόληψη, συμπτώματα και θεραπεία

Ποιοι είναι οι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ουρολοίμωξη; Πώς γίνεται η διάγνωση και η θεραπεία; Κανόνες πρόληψης.

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης: Όταν είμαστε μόνιμα κουρασμένοι

Ποια συμπτώματα περιλαμβάνει το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης; Πώς γίνεται η διάγνωση; Υπάρχει θεραπεία που θα διώξει την έντονη αίσθηση κούρασης;

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Προβλήματα στα μάτια από τη χρήση υπολογιστών

Κοιτάτε όλη τη μέρα μια οθόνη και νιώθετε τα μάτια σας κουρασμένα; Μήπως έχετε οπτικό σύνδρομο υπολογιστών: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ξεκουράσετε τα μάτια σας.

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Προσπαθώντας να κάνετε παιδί: 12 συμβουλές για άντρες

Νιώθετε έτοιμοι να γίνετε γονείς; Ίσως πρέπει να ελέγξετε πρώτα αν ζείτε ο ίδιος σωστά, πριν κάνετε το μεγάλο βήμα. 12 συμβουλές για άντρες που θέλουν σύντομα να γίνουν γονείς.

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Πώς θα καταπολεμήσετε τον πονοκέφαλο

Μπορεί η διατροφή να προκαλέσει πονοκέφαλο; Ποια είναι τα ύποπτα τρόφιμα για την ημικρανία; Τι πρέπει να προσέχουμε αν εμφανίζουμε πονοκεφάλους.

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Ενθέματα στο πρόσωπο: Πότε και πού χρησιμοποιούνται

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιεί τα ενθέματα ο πλαστικός χειρουργός; Σε ποιες περιοχές του προσώπου τοποθετούνται και πώς γίνεται η επέμβαση;