Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Tips για την περιποίηση του ξηρού δέρματος

Αν έχετε ξηροδερμία, με δέρμα που ξεφλουδίζει και απολεπίζεται, είτε σε όλο το σώμα είτε τοπικά, θα θέλετε να γνωρίζετε τα παρακάτω tips για καθαρισμό του ξηρού δέρματος.

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Η μουσική βοηθά στην βιολογική ανάπτυξη των νεογνών

Το νανουρίσμα και κάθε είδους μουσική αλληλεπίδραση στην βρεφική ηλικία έχει αποδειχθεί ότι συντελεί στη σαφή βιολογική ανάπτυξη των μωρών.

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Μικρές αλλαγές για μεγάλα οφέλη στην υγεία

Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να οδηγήσουν σε καλή υγεία. Δείτε tips άσκησης και διατροφής για καλύτερη ζωή.

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Έλκος στομάχου: Και λόγω ψυχοσωματικών κακουχιών ή βλάβη

Μπορεί το έλκος να είναι ψυχοσωματική διαταραχή; Μπορούν παράγοντες όπως το άγχος για έναν γάμο ή μια νέα δουλειά ή η ύπαρξη παθητικών εξαρτητικών επιθυμιών να πυροδοτήσουν μια τέτοια κατάσταση;

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Ξηρότητα κόλπου. Που οφείλεται και τι μπορώ να κάνω;

Η πιο συχνή αιτία για τα προβλήματα ξηρότητας του κόλπου είναι η αλλαγή της ορμονικής ισορροπίας του οργανισμού. Αυτό μπορεί να συμβεί φυσικά στην εμμηνόπαυση, αλλά και σε νεαρότερες γυναίκες.

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Μεσοθεραπεία: Ανάπλαση και σύσφιξη

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι πολύ διαδεδομένη σαν μέθοδος ενυδάτωσης - ανάπλασης και σύσφιξης του δέρματος σε βάθος. Αφορά πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια.

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Καταρράκτης και γλαύκωμα: Τι σημαίνει η διπλή πάθηση;

Είναι οι συχνότερες αιτίες τύφλωσης. Τι συμβαίνει όταν υπάρχει καταρράκτης και γλαυκώματα μαζί; Γίνεται ταυτόχρονη χειρουργική επέμβαση;

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Κουτί πρώτων βοηθειών για τις διακοπές: Τι πρέπει να περιέχει;

Είτε θα ταξιδέψετε με παιδιά είτε όχι, δείτε τι πρέπει να έχετε μαζί σας και… αχρείαστο να είναι.

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Τι είναι η Νευροεπιστήμη και πώς μπορεί να βοηθήσει

Η νευροεπιστήμη εκτός από την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, εξετάζει και το τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι παρουσιάζουν νευρολογικές, ψυχιατρικές ή εκφυλιστικές εγκεφαλικές διαταραχές.

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Προετοιμασία για τις διακοπές με ενυδάτωση προσώπου και σώματος

Αναζωογονηθείτε ένα βήμα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές ή δώστε στο δέρμα σας την ενυδάτωση που του στέρησαν ο ήλιο και η θάλασσα.