Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Aρθροπλαστική ισχίου και γόνατος

Οι τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας, ζητούμενο σε όλους τους τομείς της σύγχρονης χειρουργικής, προσφέρουν νέες δυνατότητες και στον τομέα της ολικής αρθροπλαστικής του ισχίου και του γόνατος.

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Προστατέψτε το παιδί σας από τις ιώσεις

‘Oλοι ανησυχούμε για τις ιώσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν την οικογένειά μας. Ακολουθώντας απλές πρακτικές μπορούμε να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού και να θωρακίσουμε τα παιδιά μας ενόψει του χειμώνα που έρχεται.

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Επανειλημμένες αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής

Χρειάζονται συνήθως τουλάχιστον 3 αποτυχημένες προσπάθειες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για να ξεκινήσει ειδικός έλεγχος στο υπογόνιμο ζευγάρι.

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Παθήσεις του φθινοπώρου

Ορισμένα παθολογικά προβλήματα εμφανίζονται συνηθέστερα κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου. Ποια είναι αυτά που εκδηλώνονται με μεγαλύτερη συχνότητα κατά το Φθινόπωρο.

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012

Ενέσεις στη σπονδυλική στήλη για γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο της μέσης

Τις περισσότερες φορές η διάγνωση μπορεί να τεθεί από τον εξειδικευμένο ιατρό από τη λήψη του ιστορικού και την κλινική εξέταση κατά την οποία πρέπει να βρεθεί το σημείο, ή τα σημεία έκλυσης του πόνου.

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012

Ημικρανία: Πώς αντιμετωπίζεται ένα σύνηθες πρόβλημα

Η ημικρανία είναι ένα σύνθετο νευρολογικό πρόβλημα, που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους και συχνά επηρεάζει έντονα την ποιότητα ζωής τους, ενώ σπανιότερα μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους γενικότερα.

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012

Υπέρταση στην κύηση - προεκλαμψία

Η προεκλαμψία, σε σοβαρή της μορφή, και εαν δεν ελεγχθεί, μπορεί να προκαλέσει πολυοργανική ανεπάρκεια, ιδιαίτερα του ήπατος και των νεφρών.

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012

Ο οικονομικός τρόπος αποκατάστασης του χαμόγελού σας!

Οι όψεις ρητίνης ή αλλιώς bonding είναι ο πιο εύκολος και οικονομικότερος τρόπος αισθητικής αποκατάστασης των δοντιών μας.

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012

10 τρόποι για να διαπιστώσεις αν έχεις αυτοεκτίμηση

Πόσο εύκολο είναι να αντιληφθούμε αν έχουμε αυτοεκτίμηση; Ακολουθούν μερικές σκέψεις και συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν άτομα με εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις του. Είσαι άραγε μέσα σε αυτούς;

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012

Οκτώβριος: μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

Η σημασία της σωστής πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας είναι κατανοητή, αν αναλογιστούμε ότι ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος των γυναικών στην Ευρώπη.