Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

‘Oμορφη και λαμπερή στο ρεβεγιόν

Η αισθητική ιατρική μας δίνει λύσεις της τελευταίας στιγμής για να είστε όπως έχετε ονειρευτεί την ημέρα του ρεβεγιόν και μάλιστα με μη επεμβατικούς τρόπους.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Πόσο επηρεάζει η οικονομική κρίση τη διάθεσή μας τα Χριστούγεννα

Η οικονομική κρίση έχει εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας και απειλεί τις δουλειές και την ψυχολογική μας κατάσταση. Ως αποτέλεσμα εμφανίζεται αύξηση των κρουσμάτων αγχώδους διαταραχής, κατάθλιψης και γενικευμένων ψυχικών διαταραχών.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

H καλύτερη ψυχοθεραπεία είναι ένα ωραίο χαμόγελο

Μια από τις αιτίες της έλλειψης χαμόγελου μπορεί να είναι δόντια με προβλήματα θεραπευτικά και αισθητικά. Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε ωραίο χαμόγελο;

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Express Χριστουγεννιάτικo λίφτινγκ χωρίς νυστέρι

Ακόμα και μια εβδομάδα πριν τις γιορτές προλαβαίνετε να ανανεωθείτε με τα σύγχρονα όπλα αντιγήρανσης που γίνονται οικονομικά και ανώδυνα στο ιατρείο, σε χρόνο όσο κρατά ένα διάλειμμα από τη δουλειά σας.

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

ΣκΠ: θεωρία της χρόνιας ανεπάρκειας των εγκεφαλονωτιαίων φλεβών

Προσφάτως επαναδιατύπωθηκαν εικασίες σχετικά με μια πιθανή δυσλειτουργία στην εγκεφαλική φλεβική ροή του αίματος ή/και την επιστροφή του αίματος προς την καρδιά σε ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Συμπτώματα ορθοστατικής υπότασης

Τα συμπτώματα είναι η αρτηριακή πίεση να μειώνεται σημαντικά και να εμφανίζονται συμπτώματα όπως ζάλη, αδυναμία, ατονία στην όρθια θέση. Ενίοτε εμφανίζονται και λιποθυμικά επεισόδια.

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Φυσικοί μηχανισμοί άμυνας του δέρματος κατά της ηλιακής ακτινοβολίας

Το ανθρώπινο δέρμα, σαν προστατευτικό όργανο που είναι, έχει αναπτύξει τους δικούς του φυσικούς μηχανισμούς άμυνας και αυτοπροστασίας, απέναντι στις βλαπτικές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Καταπολεμήστε το άγχος των εορτών

Μοναξιά, πολλές δραστηριότητες, σπατάλη, κούραση και υπερβολή είναι μερικοί από τους λόγους του άγχους.

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Καταφθάνει το τέλειο φάρμακο κατά της υψηλής χοληστερίνης

Tο μόνο που μπορεί τώρα να λεχθεί είναι να ευχηθούμε ότι σύντομα θα έχουμε το super φάρμακο κατά της υψηλής χοληστερίνης και γενικότερα της αθηροσκλήρωσης.

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Παχυσαρκία και καρκίνος

Η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας θεωρείται επιτακτική όχι για λόγους αισθητικής, αλλά για λόγους υγείας, καθώς η παχυσαρκία είναι συνυφασμένη με μια σειρά άλλων νόσων.