Υλικά για 4 μερίδες
4 φιλέτα σολομού (περίπου 180γρ το καθένα), 20 γρ Light μαργαρίνη, 4 κουτάλια σούπας λευκό κρασί ξηρό.
Εκτέλεση
- Λιώνετε τη μαργαρίνη για 15 δευτερόλεπτα και την τοποθετείτε σε πιάτο.
- Τοποθετείτε τα φιλέτα σολομού πάνω στη μαργαρίνη ώστε να αλειφθούν και οι δύο πλευρές.
- Προσθέτετε το κρασί και αλάτι, πιπέρι.
- Σκεπάζετε το πιάτο με μια λεπτή μεμβράνη και αφήνετε ένα μικρό κενό για να φεύγουν οι υδρατμοί.
- Τοποθετείτε το πιάτο στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 5 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία.
- Αφήνετε να κρυώσει τελείως, μέσα στους χυμούς του.
- Σερβίρετε με βραστά ή ψητά λαχανικά.
Θρεπτικά συστατικά ανά μερίδα (1 φιλέτο)
Ενέργεια (Kcal) 350
Πρωτεΐνες (g) 40,9
Υδατάνθρακες (g) 0,8
Λίπη (g) 17,91
Φυτικές ίνες (g) 0,0
B12 (μg) 8,7
B6 (mg) 0,3
C (mg) 0,0
A (μg) 112,1
E (mg) 1,9
Ca (mg) 11,7
Fe (mg) 0,9
{{dname}} - {{date}}
{{body}}
Απάντηση Spam
{{#subcomments}} {{/subcomments}}