Υλικά
- 1 μαρούλι
- 1 σαλάτα (μαρούλι σγουρό)
- 1 ματσάκι ρόκα
- 1 ματσάκι κάρδαμο
- 2 μικρά αντίδια (βγάζουμε τα εξωτερικά φύλλα)
- 1 ματσάκι άνηθο
- 1 ματσάκι ραπανάκια
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
- αλάτι
- πιπέρι
- λεμόνι
- ελαιόλαδο
- λίγες ελιές
Προετοιμασία
Καθαρίζουμε τα λαχανικά από τα εξωτερικά τους φύλλα τα οποία πετάμε. Τα πλένουμε καλά και τα κόβουμε.
Τα βάζουμε σε μεγάλο μπωλ.
Σε ένα βαζάκι ή σέϊκερ βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι, το λεμόνι και το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε για 1 λεπτό.
Περιχύνουμε την σαλάτα.
Διακοσμούμε με τα ραπανάκια για να υπάρχει χρώμα στη σαλάτα.
Ρίχνουμε από πάνω και τις ελιές.
{{dname}} - {{date}}
{{body}}
Απάντηση Spam
{{#subcomments}} {{/subcomments}}