- 2 κιλά πατάτες
- 1 φλυτζάνι νερό
- 1 φλυτζάνι λάδι (ή βούτυρο ή μαργαρίνη)
- 2 λεμόνια
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μακρόστενες φέτες.
Τις βάζουμε σε ταψί.
Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τις βάζουμε στο φούρνο (200ο) για 1 ½ ώρα.
Πρέπει να ροδοκοκκινίσουν. Ισως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο νερό ακόμη.
{{dname}} - {{date}}
{{body}}
Απάντηση Spam
{{#subcomments}} {{/subcomments}}