- 4 μεγάλες μελιτζάνες
- 15 πιπεριές (2 τηγανιές)
- ½ κιλό φέτα
- ελαιόλαδο
- 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
- αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός
Τηγανίζουμε πιπεριές και τις μελιτζάνες (όπως στην προηγούμενη συνταγή) ή τις ψήνουμε στο φούρνο αλείφοντας τες πρώτα με ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι φτιάχνουμε την σάλτσα, ρίχνοντας όλα μαζί τα υλικά και βράζοντάς τα για 10 λεπτά.
Σε πυρέξ στρώνουμε πρώτα τις μελιτζάνες, τις πιπεριές, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και τέλος τρίβουμε το τυρί.
Το βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.
{{dname}} - {{date}}
{{body}}
Απάντηση Spam
{{#subcomments}} {{/subcomments}}