Η συνταγή είναι κινέζικη αλλά γίνεται πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας φύλλα κρούστας.
- 1 πακέττο φύλλο κρούστας
- 2 φλυτζάνια τριμμένο λάχανο
- 1 φλυτζάνι καρότο τριμμένο
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 300 γραμ. χοιρινό κομμένο σε κύβους μικρούς
- ½ φλυτζάνι ψιλοκομμένα κοτσάνια σέλινου.
- 1/4 φλυτζανιού σάλτσα σόγιας
- αλάτι, πιπέρι
- 1/4 φλυτζανιού κόκκινο κρασί
- αραβοσιτέλαιο
Σε τηγάνι αντικολλητικό "τηγανίζουμε" τα λαχανικά και το χοιρινό με το κρασί και την σάλτσα σόγιας, για 5 λεπτά.
Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε 4 λωρίδες το κάθε ένα και βάζουμε επάνω λίγη γέμιση 1-2 κουταλιές.
Τυλίγουμε όπως τα τυροπιτάκια σε ρολλά.
Σ' αυτήν την φάση εάν θέλουμε τα τηγανίζουμε στο αραβοσιτέλαιο ή τα ψήνουμε στο φούρνο αφού τα έχουμε αλείψει με το λάδι μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
{{dname}} - {{date}}
{{body}}
Απάντηση Spam
{{#subcomments}} {{/subcomments}}