- 1 κρεμμύδι
- ½ κιλό μανιτάρια (μικρά)
- λίγο βούτυρο
- 1 κουταλάκι κορν φλάουρ
- 1 φλυτζάνι γάλα (χλιαρό)
- μοσχοκάρυδο
- αλάτι, πιπέρι
Σωτάρουμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι, το βούτυρο προσθέτοντας και τα μανιτάρια.
Ρίχνουμε μέσα το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε για λίγη ώρα.
Ρίχνουμε λίγο λίγο το γάλα και νερό όσο επιθυμούμε.
Το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και αποσύρουμε από την φωτιά.
{{dname}} - {{date}}
{{body}}
Απάντηση Spam
{{#subcomments}} {{/subcomments}}